Vertical Step Maraton 2010 | Editia a II aCand? 27 – 28 noiembrie
Unde? sala de escalada Vertical Spirit din Str. Baicului 80

In weekend – ul 27 – 28 noiembrie, Vertical Spirit va organiza la Bucuresti, la sala de escalada din Baicului, cea de-a doua editie a concursului „Vertical Step Maraton”.

Evenimentul va fi atat unul aniversar, deoarece se implineste un an de la deschiderea acestei sali, dar in acelasi timp se doreste si re-editarea an de an a acestui concurs pastrand conceptul de „maraton pe verticala”.

Ca si la editia precedenta competitia va consta intr-un „mix” de escalada si bouldering :  45 de rute de bouldering si 32 de escalada (acesta fiind numarul total al traseelor care vor fi amenajate pentru acest concurs), avand grade de dificultate foarte variate, atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai buni.  Concursul va dura doua zile: in prima zi se vor desfasura „calificarile”, iar in cea de-a doua „finalele”.

Anul acesta Vertical Step Maraton va cuprinde si CAMPIONATUL NATIONAL DE ESCALADA PENTRU COPII SI JUNIORI. Competitia se va desfasura conform regulamentului IFSC si se adreseaza copiilor si juniorilor cu varste cuprinse intre 6 si 19 ani. Organizatorii, lanseaza pe acesta cale o invitatie catre toate cluburile sportive din tara care „cresc” mici cataratori, dar si catre parintii acestora de a sprijini participarea micilor sportivi la acest concurs. In sprijinul acestei initiative, participarea la Campionat a copiilor si juniorilor nu este conditionata de apartenenta la un club sportiv afiliat la FRAE si nici de plata taxelor anuale.

Program calificari: Etapa de calificari pentru Campionatul National de Escalada pentru Copii si Juniori se va desfasura in intervalul: 9.00 – 14.00, iar calificarile pentru Vertical Step Maraton se vor desfasura intre 14.30 – 20.30

 

Amenajatorul principal al traseelor de concurs va fi : Oliver Batar.

 

Nici de aceasta data PREMIILE nu vor lipsi

 

Pentru o organizare cat mai buna, participantii sunt rugati sa foloseasca pentru inscriere „Formularul de inscriere on-line” care poate fi accesat folosind link-ul urmator: verticalstep.verticalspirit.ro

Pentru detalii accesati link-ul: verticalstep.verticalspirit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here