URBATLON | unul din cele mai tari evenimente sportive din Romania

0
189

URBATLON este un eveniment sportiv unic in Romania care isi doreste sa transforme provocarile zilnice… ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul provocat de sefi, termenele stranse, orele lucrate peste program, sansele ratate … in probe dinamice si distractive de antrenament fizic!

URBATLON | unul din cele mai tari evenimente sportive din Romania
URBATLON | unul din cele mai tari evenimente sportive din Romania

Prima editie a URBATLON va avea loc pe 21 iunie 2014, intr-o locatie de exceptie din Bucuresti, Arena Nationala. Axata mai putin pe timpi de alergare si mai mult pe ideea de autodepasire, aceasta cursa fara egal combina elemente de noutate, provocare si distractie si ofera participantilor o adevarata demonstratie de rezistenta si de adrenalina in mediul urban.

URBATLON 2014 se va desfasura pe un traseu de 5 kilometri care include 7 probe ce testeaza rezistenta fiecarui participant si ii ofera sansa de a castiga o forma fizica excelenta, un surplus de sanatate si incredere in propriile forte!

Kitul de participare

Kitul de participare contine: numar de concurs cu cip de cronometrare de unica folosinta, tricoul oficial URBATLON – Ursus Cooler, pedometru Coca-Cola, energizant HIGH 5, medalie de FINISHER, sticker URBATLON, voucher DPD, pachet office Wim Bosman (blocknotes & pix), card CoolBuyClub (in valoare de 99 lei) cu reduceri si oferte avantajoase, doza Ursus Cooler (dupa finalizarea cursei), doza Coca–Cola (dupa finalizarea cursei)

Traseul

Traseul va avea o lungime de aproximativ 5 kilometri, iar pe parcursul acestuia sunt amplasate 7 probe ce combina elemente de noutate, provocare si distractie intr-o competitie care transforma provocarile zilnice … ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul provocat de sef, termenele stranse, orele lucrate peste program, sansele ratate … in probe de antrenament fizic!

PROBA 1: URBAN COOLER by Ursus Cooler
Pozitie pe traseu: km 1,1
Provocare: testeaza-ti indemanarea de a escalada un zid, abilitatea de a cobori cu franghia si viteza de a parcurge un spatiu tubular stramt

PROBA 2: ADRENALINA…GARAJ! by Atlantis Fitness & Lifestyle
Pozitie pe traseu: km 1,2
Provocare: testeaza-ti nivelul de pregatire fizica printr-un set de exercitii crossfit si alergare pe un traseu cu lungimea de 1,2 km.

PROBA 3: SPECTACOL LA INALTIME by Five’s
Pozitie pe traseu: km 2,6
Provocare: testeaza-ti forta bratelor agatandu-te de bare amplasate la 2 metri de sol.

PROBA 4: BLOCAJ IN TRAFIC by Wim Bosman
Pozitie pe traseu: km 2,7
Provocare: testeaza-ti abilitatea de a escalada si depaseste obstacolele.

PROBA 5: LABIRINTUL by DPD
Pozitie pe traseu: km 2,8
Provocare: testeaza-ti indemanarea de a cara un pachet pe un traseu tip labirint cu obstacole, format din masini.

PROBA 6: ASALTUL ARENEI by MPG
Pozitie pe traseu: km 2,9
Provocare: testeaza-ti rezistenta alergand pe culoarele si scarile Arenei.

PROBA 7: MOVE & BE HAPPY by Coca-Cola
Pozitie pe traseu: km 4,9
Provocare: testeaza-ti agilitatea de a trece printr-o zona de corzi elastice si dibacia de a parcurge in dribling un traseu tip labirint si de a inscrie in poarta laterala.

Detalii pe pagina oficiala a evenimentului urbatlon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here