Urban Fair  Targ UrbanUrban Fair este primul targ care promoveaza exclusiv cultura urbana din Romania.

Targul se va desfasura pe parcursul a trei zile (in perioada 26 – 28 iulie) la The Trafalgar Pub & Restaurant (str. David Emanuel, nr. 4A, sector 1, Bucuresti).

Brand-urile invitate acopera o gama larga de interese, de la streetwear, skate, personalizare gadget-uri, la canvas-uri, produse handmade si CD-uri cu rap romanesc. Printre acestia se numara PORC, SO PROUD, 47 SINS, TATTOOIT, OLLIE GANG SHOP, EROILOR MAFIA , BELEA si SAY INK.

Pe parcursul celor trei zile de eveniment, in paralel cu vanzarea la stand, vor avea loc activitati diversificate. Deschiderea targului este marcata vineri de un concert de cover-uri cu trupa The Mob, de la ora 20.00, secondat de finalizarea unui graffiti imens, de peste 20 mp, menit sa redefinesca identitatea vizuala a peretilor terasei „The Trafalgar”, graffiti care va fi realizat de membrii Sweet Damage Crew, in perioada 22 – 26 iulie.

Ziua de sambata, 27 iulie, aduce un DJ set live marca Vlad Dobrescu, incepand cu ora 16:00, in timp ce duminica accentul este directionat exclusiv spre brand-urile participante.

Urban Fair este un eveniment adresat celor independenti, pasionati de cultura urbana, dar nelimitati de aglomerarile de beton ale orasului. In perioada 26 – 28 iulie, Trafalgar Pub devine locul de intalnire al celor care aleg sa-si exprime personalitatea si care pastreaza respect pentru creatiile handmade si muzica pe suport fizic, dar si al tuturor celor care cauta o oaza de relaxare in centrul Bucurestiului, intr-un mediu placut si creativ, asezonat cu preparate delicioase si bauturi racoroase.
Targul va fi deschis pe parcursul intregului weekend incepand cu ora 12:00.

Detalii event Facebook

Locatie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here