Turul Bucurestiului cu Bicicleta | editia 2A 2a editie a TBB are loc in parcul Izvor, duminica 27 mai.

Ora 12:00: Plimbare prin parcul Izvor:
Pentru biciclisti de toate varstele, cu biciclete proprii sau inchiriate, acestia se pot plimba intr-un grup pe aleile parcului.

Ora 14:00: Treasure Hunt Bucuresti
Biciclistii se inscriu in echipe de cate 2 si primesc o lista cu locuri pe care trebuie sa le viziteze, sa faca poze, sa afle anumite coduri etc.
Echipele vor avea 2 ore la dispozitie sa bifeze cat mai multe obiective de pe lista. Fiecare locatie va avea un numar de puncte, iar la ora 16:00, cei care se intorc victoriosi intra in proba de cunoastere a bicicletei si a legislatiei rutiere in ceea ce priveste deplasarea cu bicicleta. In urma rundei de intrebari, la ora 17:00 se premiaza primele 2 echipe.

Ora 15:00 (pentru micii biciclisti)
Copii cu biciclete vor putea participa la diverse probe (jaloane, echilibru la viteza mica) si vor primii premii si diplome. (0-10 ani, neaparat insotiti de unul dintre parinti).

27mai – 1 iunie: Concurs fotografii
Participantii TH pot urca la sfarsitul concursului o poza din timpul zilei pe pagina noastra de facebook, iar in functie de numarul de like-uri primite pana pe 1 iunie, pentru cea mai votata poza cei 2 bicilistii vor primii premii.

Pentru inscrieri: www.facebook.com/events/234356873339602

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here