Trotinetele prind viata | powered by Razor & Biciclop

RAZOR U.S.A si BICICLOP  aduc un nou sport extrem in Romania: trotinetele nu vor mai fi doar o joaca de copii.

Din toamna asta Romania este un nou punct pe harta de dezvoltare a unui nou sport extrem. Trotinetele vor prinde viata si nu vor mai fi doar jucariile pe care le stiam cu totii.  Acum au tot ce e nevoie pentru a depasi in popularitate skateboard-urile si bicicletele BMX.

In America , Razor a revolutionat cultura datului cu trotineta, transformandu-l intr-un sport extrem de popular,  iar in tarile Europei de Vest a inceput sa devina din ce in ce mai iubit si cautat de catre tineri.

Biciclop introduce acum si in Romania acest curent, aducand pe piata celebrele trotinete americane atat pentru pasionatii romani de sporturi urbane extreme, cat si pentru cei interesati de metode alternative de transport in oras.

Lansarea oficiala Razor in Romania  va avea loc pe 8 septembrie in skate-park-ul din Herastrau, incepand cu ora 10:00, unde  se anunta o demonstratie pe cinste din partea  lui Johan Grunwald , tanarul campion de 18 ani al Scandinaviei si foarte talentat membru al Echipei de Rideri Razor si al Factory Rider, clasat in top 20 atleti pe trotineta de catre International Scooter Association.

MC-ul evenimentului va fi Vlad Munteanu, rapperul recunoscut de tinerii din Romania sub numele de scena DOC. Atat adultii cat si cei mici pot participa pe parcursul intregii zile la concursuri si pot testa, asistati de experimentatul Johan, popularele produse pe 2 roti. Cei mai curajosi pot intra intr-un concurs de talente, pentru a arata unei lumi intregi ca si in Romania exista amatori de sport extrem.

Mai multe detalii si noutati despre eveniment, pe pagina de Facebook a evenimentului.

1 COMENTARIU

  1. Incercati sa prezentati si persoane mature care se deplaseaza cu trotineta (cea potrivita greutatii lor, bine-nteles)imbracati obisnuit, nu cu aere de snobi. Eu am vazut, in anul acesta cel putin 15…. persoane cu varste cuprinse intre 40…68…si ceva, prin diverse zone ale Bucurestiului, care mergeau “intins”, parand a avea o destinatie. Au fost si momente in care unii dintre acesti CALATORI au fost luati peste picior de catre grupuri de tineri fara prea multa educatie si minte sau “proletari” cocotati la reabilitari de blocuri… Este explicabil, pe undeva: in toti acesti ultimi ani, lumea a putut asocia, subliminal, ca singurele persoane care “se dadeau” cu trotinetele erau copii tinuti de mana, cu cealalta tragand anevoie, chinuit cate o “troti” precum o creanga uscata. Cert este ca, in Bucuresti, in zone cu trotuare bune (ex.ruta Universitate, Iancului, Muncii, Parcul IOR, Rebreanu, Pallady, Ozana), timpul de parcurs este de aprox. 45 de min. ! cam acelasi facut cu o bicicleta mini dar, care pe multe portiuni este dificil din cauza masinilor parcate aiurea, neavand alta posibilitate decat sa mergi pe jos…Pe trotineta, in schimb, nu exista acest neajuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here