Sambata a avut loc in skate-park-ul Herastrau o demonstratie a faptului ca trotinetele s-au trezit la viata si ca pot mai mult decat ne-am imaginat pana acum.

Trotinetele au dovedit-o | sunt simpatice si provocatoare

Evenimentul “Trotinetele prind viata in Romania”, organizat de Biciclop si Razor, l-a adus in prim plan pe Johan Grunwald, aflat in top 20 rideri la nivel international si a fost o ocazie pentru cei prezenti de a incerca o trotineta si de a vedea ce poate aceasta. Johan, impreuna cu cativa pusti din Bucuresti curajosi au aratat spectatorilor o serie de trickuri pe trotineta care i-au lasat pe spectatori cu gura cascata.

Maestrul DOC a intretinut atmosfera, skate-parkul a fost plin si toata ziua de sambata a fost o revelatie: trotinetele pot fi distractive si complexe chiar si pentru adulti. Avand in vedere ca sunt foarte confortabil de transportat si te lasa sa te strecori usor prin multime, concluzia este ca in mod categoric merita mai multa atentie din partea urbanilor zilelor noastre.

Produsele Razor se vor gasi din toamna aceasta in magazine din intreaga tara prin importatorul oficial Biciclop si se adreseaza varstelor cuprinse intre 5 si 99 de ani.
Compania Razor este cea mai indragita marca de trotinete in America, cu peste 12 ani de experienta in crearea si fabricarea de bunuri pe roti si nu numai. De-a lungul timpului s-a bucurat de un imens succes pe pietele americane si vest europene precum si in Asia si Africa.

Biciclop promoveaza mersul pe doua roti ca parte din atitudinea urbana, sustinand bicicleta si trotineta ca accesorii permanente, nu doar recreationale, intr-un oras care sa redevina al oamenilor. Magazinul Biciclop se afla in Bucuresti pe strada Povernei nr. 25 si online la ciclop.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here