Treasure Hunt marca TBB | editia 3

0
150

Treasure Hunt marca TBB | editia 3

Va asteptam pe 26 august, incepand cu ora 12:00 in parcul Herastrau, in fata Gradinii Japoneze (aleea spre Arcul de Triumf).

Pentru cei care nu au participat pana acum, evenimentul cuprinde 4 probe, iar primele 2 echipe care vor aduna cele mai multe puncte vor primii premii din partea partenerilor. Toti participantii care termina probele vor primii diplome de participare.

Proba 1: Treasure Hunt: echipele, formate din 2 biciclisti, dintre care minim unul trebuie sa aiba 18ani, vor primi o lista cu obiective din Bucuresti, pe care vor trebui sa le gaseasca/pozeze/afle informatii in maxim 2 ore. Timpul maxim de inscriere este ora 17:00, la ora 19:00 fiind finalul concursului.

Vor mai exista inca 2 probe prin care biciclistii isi vor testa indemanarea in mersul cu bicicleta si o proba de testare a cunostintelor privind legislatia rutiera pentru mersul cu bicicleta in trafic.

Pentru cei care au fost deja la editiile trecute: obiectivele vor fi total diferite, iar probele din parc nu vor semana deloc cu ce a fost pana acum.

Nu exista taxa de inscriere, inscrierea echipelor se face ad-hoc.

Biciclistii care nu au echipa sunt asteptati duminica in parc, echipe se vor face si la fata locului.

Mai multe detalii se pot gasi pe :
http://7advertising.ro/editia-v-treasure-hunt-3-0.html
https://www.facebook.com/events/391961800866294

Locatia:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here