TBB editia a IVa | Treasure HuntA 4a editie TBB, va avea loc pe 1iulie, in parcul Herastru, intrarea din dreptul Arcului de Triumf.

Acest eveniment va combina 2 activitati, ambele se pot realiza evident pedaland: Treasure Hunt + diverse probe pe aleile din parc.

Incepand cu ora 12:00 va asteptam la cortul TBB pentru inscrieri si pentru plecarea in Treasure Hunt. Echipele, 2 biciclisti, cel putin unul dintre cei 2 trebuie sa fie major, vor primi o lista cu obiective din Bucuresti pe care trebuie sa le “rezolve” (sa faca poze, sa afle anumite informatii etc). Timpul maxim este de 2 ore. Este necesar sa existe cel putin un aparat foto sau un telefon cu camera / echipa. Echipele se pot inscrie pana la ora 17:30, ultima ora la care se pot intoarce echipele din TH fiind 18:50.

Nu exista taxa de participare. In momentul in care o echipa se intoarce din Treasure Hunt, urmeaza 3 probe (jaloane, mers incet, legislatie). Punctajul se face adunand rezultatul din cele 4 probe, primele 2 echipe cu cele mai multe puncte vor fi premiate.

Participantii se obliga:
– Sa urmeze indrumarile organizatorilor.
– Sa aibe un comportament Fair Play fata de ceilalti participanti.
– Sa cunoasca regulamentul concursului, necunoasterea acestuia nefiind admisa ca si scuza in cazul penalizarilor sau descalaficarii.
– Sa protejeze mediul inconjurator si sa nu lase resturi, ambalaje, sticle,etc
– Participantii vor purta echipament de protective, purtarea castii este obligatorie.
-Orice fel de incident aparut intre un participant al TBB si un alt participant al TBB sau o persoana oarecare din zona de desfasurare a concursului, va fi solutionat pe cale amiabila intre persoanele in cauza. 7Advertising nu va fi tras la raspundere pentru nici un tip de probleme cauzate de participant. Acestia vor raspunde in fata organelor de mentinere a linistii publice.
– Prin inscrierea la competitie pe proprie raspundere, concurentul renunta la orice drept de a solicita despagubiri sau de a recurge in instanta impotriva oricarei persoane implicata in organizarea competitiei, a partenerilor sau a sponsorilor pentru eventualele daune materiale sau accidente.
– Bicicletele cu care se inscriu participantii trebuie sa fie propulsate doar prin forta umana.
– Participantii trebuie sa cunoasca si sa respecte regulile de circulatie in trafic.

*7Advertising, initiator al proiectului TBB si organizator al editiei a4a, are toate aprobarile necesare de la PMB si ALPAB.
**7advertising isi rezerva dreptul de a isi selecta participantii la competitie.

Dati attend la eveniment pe facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here