Street Heroes Spring BreakOllie Gang Shop prezinta STREET HEROES Spring Break pe 4 si 5 mai 2012 in Parcul Tineretului

Street Heroes este festivalul autohton de cultura urbana, aflat la a treia editie anul acesta. Disciplinele incluse sunt Role, Skateboarding, BMX si B-Boy, competiiile fiind completate de muzica atat pe timp de zi, cat si seara. Cel mai tare show de sport si urban lifestyle se petrece in Skatepark Tineretului, intre 4 si 5 mai, urmat indeaproape de un afterparty scaldat in bass!
Scena de muzica se imparte intre cele doua zile pentru a face loc vineri baietilor de la Facem Records, iar sambata celui mai Bass Turbat!

STREET HEROES Spring Break ii are asadar confirmati pe Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Aforic, Carbon, Nwanda, Cedry2k (4 mai) si pe Gojira, Unlocka, Sharky, MC Motion Monument (5 mai).

STREET HEROES are in acest an o misiune dubla pentru competitiile de sporturi extreme: editia din primavara vizeaza descoperirea si promovarea noilor talente, calificarile si premierea amatorilor din fiecare concurs (Skate, BMX, Role, BBoy) pentru editia din toamna, cu accent in prima faza pe ideea de experienta si mai putin pe cea de competitie. Fiecare concurent, indiferent de proba, va primi din partea organizatorilor un premiu de participare.
Echipa de rideri pro BURN va oferi un show demonstrativ de skate si BMX.

In ambele zile, accesul este liber pana la orele 14. Vineri intrarea este 15 lei, sambata 10 lei. Bilete atat pentru Street Heroes Spring Break, cat si pentru afterparty, se vor gasi la intrare, cat si in avans la Ollie Gang Shop.

Puma Social Afterparty fueled by Burn Studios

Afterparty-ul oficial Street Heroes in parteneriat cu Drop Dread are loc pe 5 mai cu nimeni altcineva decat… Borgore, dupa 22:30! Intrarea la Turbohalle este libera pentru cei care au bratara pe ambele zile – o initiativa sprijinita de Puma si Burn. Also on the line-up: Inflex, Grid, Bong, Drop Dread.

Detalii actualizate constant, concursuri cu premii si alte informatii pe facebook.com Link eveniment Facebook Street Heroes Spring Break  si StreetHeroesFestival

Link eveniment Facebook Afterparty

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here