Street Heroes 4

Salutare baieti si fete, in acest weekend se intampla Street Heroes 4. Pe 24 si 25 august, la Skatepark Tineretului, are loc a patra editie a festivalului, cu rideri internationali, artisti apreciati, cei mai pro dintre pro, noi si voi si prietenii nostri, ca si pana acum.

Afterparty-ul are loc la Arenele Romane pe 25 august, dupa 23:00. Informatii despre editiile anterioare se regasesc la link-ul Street Heroes

ACCES:
– accesul este gratuit pana in orele 14:00 atat vineri, cat si sambata. Daca parasiti skatepark-ului dupa aceasta ora pana la 23:00, mai puteti intra numai achitand bilet.
– biletul pentru ziua de vineri (bratara albastra) costa 20 lei si poate fi achizitionat la intrarea in skatepark, iar in avans de la Ollie Gang Shop.
– biletul pentru ziua de sambata (bratara verde) costa 20 lei si poate fi achizitionat la intrarea in skatepark, iar in avans de la Ollie Gang Shop.
– biletul la afterparty costa 25 lei (bratara neagra) si poate fi achizitionat de la intrarea in Arenele Romane sambata seara, iar in avans de la Ollie Gang Shop.
– bratara verde si cea albastra ( deci bilete achizitionate in ambele zile ) asigura accesul gratuit la afterparty.
– este interzis accesul cu obiecte contondente, substante halucinogene, lichide.
– este permis accesul cu aparate foto.

mai multe informatii gasiti pe facebook

https://www.facebook.com/StreetHeroesFestival
https://www.facebook.com/events/332666373492568

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here