Street Heroes 2011 | festival de cultura urbanaCand? 17-18 sept 2011, 10:00 am,
Unde? Skatepark-ul Tineretului, Bucuresti.

Street Heroes este sigurul festival romanesc dedicat exclusiv promovarii culturii urbane. Nu are pretentia de a fi primul, dar cu siguranta este cel care a stabilit deopotriva atat noi recorduri cat si standarde in materie.

Prima editie a festivalului (2010) a strans laolalta cele mai mari nume din sport extrem, arta urbana si muzica, atat pe plan national cat si international. Peste 12.000 de persoane au semnat condica de prezenta pentru a-i urmari in actiune pe skaterii si bikerii echipei Carhartt Europe alaturi de eroii alternativi autohtoni, pentru a admira turul de fota al grafferilor, flow-ul street dancer-ilor si evolutiile live ale muzicienilor.

Iar acum, in 2011 Street Heroes revine in forta intr-un format ce va aduna la un loc tot ce-ti trece prin cap cand vine vorba de cultura urbana, si chiar ceva mai mult de-atat: Skateboarding, BMX, Bboying Battle, Graffiti & Collage, muzici bune si…HEROES CITY!

Pe langa menu-ul bogat in vitamine destinate psihicului urbanoid, organizatorii ti-au pregatit HEROES CITY – un orasel pe strazile caruia vei gasi esenta culturii urbane: de la produse hand-made pana la body art, de la mijloace de locomotie mai mult sau mai putin conventionale si pana la activitati alternative, muzica, mancare si bautura. Astfel ca vei putea admira, testa, achizitiona si degusta TOT ceea ce inseamna cultura urbana 100%.

pentru cele mai noi stiri si update-uri! Iar intre 16 si 18 Septembrie vino in Skatepark Tineretului pentru a fi alaturi de eroii tai urbani!

Detalii pe streetheroes.ro si pagina de facebook a evenimentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here