SNOW FEST Expo 2011Cand? 25-27 Noiembrie 2011,
Unde? Macromall Brasov.

SNOW FEST EXPO este un targ de produse, echipamente si accesorii sportive de iarna desfasurat intre 25 si 27 Noiembrie 2011 ce va avea loc in cadrul MACROMALL  BRASOV.  Acesta se va transforma timp de trei zile in centrul distractiei de iarna. Aici veti putea gasi produse si echipamente sportive de iarna, oferte turistice de sezon, demonstratii si testari de produse.

SnowFest Expo 2011 este un eveniment dedicat sporturilor de iarna, iubitorilor de zapada cat si persoanelor interesate de noi experiente pe partie.

Desfasurat in Brasov, o locatie predilecta a turismului montan din Romania, SnowFest 2011 ofera posibilitatea pentru comercianti, consumatori si retaileri din tara si din straintatate, sa interactioneze si sa construiasca relatii de afaceri.

Acest eveniment se va adresa in special celor impatimiti de sporturile de iarna cu varste cuprinse intre 20 – 50 de ani, dar si in general tuturor celor amatori de a vedea ultimele noutati din industria echipamentelor si accesoriilor sporturilor hibernale. Expozantii va vor intampina cu promotii, concursuri si demonstratii spectaculoase!

Si pentru a anticipa magia Sarbatorilor de Iarna, vom avea si muzica live! Latin Express, singura trupa din Europa care a cantat in deschiderea unui concert a legendarei trupe Gipsy Kings va asteapta in seara celei de-a doua zile de SnowFest Expo cu un show incendiar care va incalzi atmosfera cu ritmuri latino de rumba catalana cu influente flamenco. Un show pe care sigur nu doriti sa-l ratati!

Programul targului:  vineri 25 noiembrie , sambata  26 noiembrie, duminica  27 noiembrie intre orele 10:00 – 21:00.
Va asteptam!

site oficial al evenimentului: snow.newexpo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here