Luand ca exemplu marile orase din Europa, drumul catre un transport civilizat, pe langa cel public, inseamna sustinerea si promovarea alternativelor pe doua roti. Depinde atat de noi cat si de autoritati ca sa ajungem la rezultate pe termen mediu si lung.

Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti, ajuns la cea de-a XV-a editie, 21-23 aprilie, Romexpo, isi propune si in acest an sa atraga atentia asupra necesitatii asumarii si sustinerii transportului pe doua roti ca solutie facila pentru descongestionarea traficului si reducerea poluarii.

Motoare mai mici cu emisii reduse si timp mai scurt de deplasare – un pas inainte catre un oras modern.

Cu o piata moto in crestere, dupa o perioada de cativa ani de stagnare, salonul este mediul in care se poate intelege cu adevarat ca din punct de vedere comercial importatorii/dealerii sunt pregatiti sa sustina o transformare a transportului urban. Scutere, motociclete de 125cc, motociclete usoare de 500-650cc sunt un mod evident solutia pe care aceasta industrie o propune.

Ca si anul trecut, odata cu SMAEB va avea loc si evenimentul de primavara al Salonului Auto: SAB SPRING EDITION II – dand astfel nastere unui eveniment monolit 4×4-auto-moto-velo & sport ce combina perfect toate elementele de interes pentru pasionatii de doua, trei sau patru roti, fie ca sunt ele biciclete, motociclete, atv-uri sau automobile.

DEMONSTRATII si DRIVE-TEST, plus multe alte surprize pe care organizatorii celor doua evenimente le pregatesc pentru un public estimat la aproximativ 40.000 vizitatori.

detalii pe smaeb.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here