Bike XCS a vorbit cu Mos Craciun pentru voi!

Mos Craciun e pe cale sa se urce in sanie si sa isi ia in spinare sacul urias cu daruri pentru toata lumea. Indiferent ca am fost cuminti sau mai putin cuminti speranta ca avem un cadou in sacul lui exista si credem cu tarie in ea la fel cum credem in spiritul Craciunului.

Scrisoare catre Mos Craciun | Bike XCS

Mos Craciun exista si asta pentru ca noi credem atat de putermic in asta incat lucrurile se aranjeaza de asa fel ca sa ne implinim sperantele. Noi, Bike XCS, am simtit speranta voastra si alaturi de dorinta noastra i-am scris lui Mos Craciun.

I-am spus ca ati fost cuminti si alaturi de noi am avut un an bun. I-am scris ca prin voi ne realizam si ca voi sunteti cei mai importanti. Apoi spre finalul scrisorii i-am cerut parerea asupra unui cadou care sa fie pe placul fiecareia. Raspunsul Mosului a fost pe cat de simplu pe atat de inspirat: “Dar din dar se face rai.”

In zilele acestea cand cu totii ne simtim mai aproape de rai, am hotarat sa fim puntea de legatura intre voi si Mos Craciun. Sa incercam sa materializam speranta voastra. Iata cum o sa facem:

Alegeti-va un produs din stocul nostru, scrieti o scrisoare catre Mosul, la adresamoscraciun@bikexcs.ro, in care ii spuneti un lucru bun si unul rau pe care l-ati facut anul asta, mentionati acolo cu un link produsul dorit, iar noi o sa dam curs sperantei voastre straduindu-ne sa aducem produsul in casa voastra la cel mai mic pret cu putinta. Noi va garantam ca pretul va fi cel mai mic posibil, iar voi trebuie doar sa acceptati sa-l trimitem si sa fiti rabdatori pentru ca va sosi tocmai din Laponia. Este posibil ca sa se livreze direct din depozitul lui Mos Craciun pentru ca sa obtinem pretul special pentru voi.

Noi speram sa va aducem cadoul visat; traiti momentul Craciunului si da-ti curs invitatiei, scrieti-ne! Cu totii o sa primiti un raspuns.

Pentru a va da timp sa va alegeti aveti timp de acum pana pe 7 ianuarie sa o faceti. Cei care comanda pana pe 25 decembrie o sa aiba si transportul gratuit din Laponia pana acasa. Coletele o sa soseasca dupa 10 ianuarie.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here