Scapa de echipamentul vechi la Trocathlon

0
155

Scapa de echipamentul vechi la TrocathlonCampania Trocathlon incepe azi in magazinul Decathlon din Bucuresti, si permite participantilor sa schimbe echipamentul sportiv vechi cu unul nou.

Astefel bicicleta veche, rolele mici, caiac-ul, rachete-le sau aparatele de fitnes pot fi schimbate la Decathlon in cadrul targului ce va avea loc intre 18-28 martie. Cei care renunta la produlsele lor nu primesc bani ci bonuri de cumparare in functie de cate obiecte au vndut. Cu aceste bonuri se pot cumpara obiecte din magazin.

Practic pe 18 si 19 martie se primesc produsele pentru vansare iar vanzarea propriu-zisa a acestora incepe pe 20 pana pe 28 martie in incinta magazinului Decathlon. Pretul produselor este stabilit de vanzator cu indicatii din partea personalului magazinuluicare este suma potrivita. Mgazinul nu opreste comision.

Singurele conditii sunt ca produsele vechi sa fie bine ingrijite si functionale. Scopul targului este de a incuraja miscarea si de a sprijini pesoanele are vor sa-si schimbe echipamentul sportiv cu unul nou sau de a achizitiona articooe sportive uzate dar de calitate la un pret foarte bun.

In zilele urmatoare sunt asteptati peste 3000 de pesoane, targul se desfasoara cu succes in alte tari de foarte m ulti ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here