Dupa succesul editiei pilot de anul trecut, in 2014 Romanian Design Week va invita la prima editie. Timp de o saptamana, se anunta a fi cel mai mare eveniment dedicat in exclusivitate designului romanesc, numarand 350 lucrari, 150 de expozanti si 60 de evenimente colaterale, avand ca tema Design in spatiul public. Intre 16 si 25 mai, la Palatul Camerei de Comert din Bucuresti (Str. Ion Ghica nr. 4) are loc expozitia centrala Romanian Design Week 2014, proiect al The Institute.

Romanian Design Week 2014

Centrata in jurul temei principale legate de viata urbana si importanta designului in spatiul comun, expozitia va include lucrari din cinci domenii: Arhitectura, design interior & urbanism, Fashion, Graphic design, publicitate & branding, Lifestyle si Design de produs.

Peste 60 de evenimente colaterale traseaza harta designului si a spatiilor bucurestene in care acesta se simte cel mai bine, in timpul Romanian Design Week 2014 (RDW).

Spatiul central, Palatul Camerei de Comert, va gazdui alaturi de Expozitia Centrala si de Galeria Studentilor si o serie de conferinte si workshop-uri dedicate celor interesati de design, dar si activitati dedicate copiilor: un treasure-hunt si programe educative interactive.

Evenimentele colaterale de anul acesta au fost grupate in functie de tipologie: Design expo, Design talks, Design happens, Design sells, Design by night si Design kids.
In timpul RDW 2014 au loc si doua seri speciale: Fashion’s Night Out (20 mai) si Architecture’s Night In (22 mai), doua trasee speciale ale celor mai importante ateliere, studiouri si concept store-uri romanesti.

Mai multe informatii gasiti:
– pe pagina oficiala romaniandesignweek.com
– pe pagina de facebook facebook.com/romaniandesignweek
– Harta RDW 2014
– Harta Fashion’s Night Out și Architecture’s Night In

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here