Spectacolul FMX de la Bucuresti marcheaza debutul european al turneului Flying Rockstar Energy Tour

Bucuresti, 16 mai 2016. Rockstar Energy Drink lanseaza la Bucuresti, pe 21 mai, show-ul Rockstar Flying Energy Tour, un spectacol incendiar de salturi si acrobatii la inaltime, pe motoare, realizate de staruri internationale FMX.

In deschiderea concertului Forza ZU din Piata Constitutiei, incepand cu ora 13.30, spectatorii sunt invitati la un show live unic in Romania, cu multa adrenalina, zgomot de motoare si momente cu respiratia taiata pregatite cu energie de Rockstar. Evenimentul marcheaza debutul turneului Rockstar Flying Energy Tour, cu reprezentatii in trei orase din Europa: Bucuresti, Varsovia si Praga. Intrarea este libera.

 „Prin organizarea primei ediţii a Rockstar Flying Energy Tour, vrem să familiarizăm publicul din România cu Freestyle Motocross, un sport spectaculos care implică multă pasiune, energie şi muncă, şi care merită să fie promovat. Riderii FMX pe care i-am invitat au în portofoliu multe premii internaţionale şi credem că vor cuceri publicul prin efervescenţa lor, ingredient ce se găseşte şi în ADN-ul Rockstar”, a spus Cristina Radu, Group Brand Manager Carbonated Soft & Energy Drinks, PepsiCo România.

Detalii despre eveniment pe pagina de facebook facebook.com/rockstarenergyRO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here