Riders’ Season Closing Party

0
182

Riders’ Season Closing PartyCand? vineri 8 aprilie, Cinema Eforie, ora 20
Unde? ciname Eforia

Salut!

In sfarsit, in premiera, organizatorii de evenimente si competitii de iarna cheama intreaga comunitate de skieri si snowboarderi pentru a celebra astfel finalul sezonului de iarna, totul fired  by Burn!

Vineri 8 aprilie ora 20.00 comunitatea de freestyle si freeride se va reuni la Cinema Eforie pentru WINTERBEST, retrospectiva celor mai tari momente ale sezonului de iarna 2010-2011. Fiecare organizator va avea momentul sau de glorie pe care sa-l impartaseasca comunitatii. La acest eveniment au pus umarul: Ride More Camp, Fresh-Meat, FunRide, Snow Patrol, H2O.

Ridicam miza cu doua proiectii speciale: Burn Winter Movie 2011 Premiere, un film care se anunta cel putin incendiar si care va cuprinde cele mai tari momente Burn ale acestui sezon. De asemenea bonus, in cadrul filmului, in premiera pentru Romania, o productie 3D de snowboard plus proiectia ‘Best of European XGames 2011’, din perspectiva Burn.

Fiecare dintre organizatori, isi vor anunta propriile momente pe paginile lor de internet sau facebook. Stati conectati!

Evident, totul se va termina, cum altfel, decat cu o petrecere. Sick Carantino si Rocky Siffredo vor incinge platanele la Club Tralala incepand cu ora 23.00!

Alte detalii, pe paginile de facebook ale organizatorilor.

Pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/event.php?eid=214648105217126

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here