Participa la concurs si poti castiga una dintre cele 15 biciclete PegasIti amintesti de bicicletele Pegas? Chiar daca nu ai pedalat chiar tu una, povestile legate de Pegas iti sunt cu siguranta cunoscute. Poate cea mai iubita bicicleta din Romania revine, iar URSUS sustine aceasta relansare!

Noua bicicleta Pegas respecta designe-ul 100% romanesc al modelului clasic, insa este adaptata tendintelor din ziua de azi. In ceea ce priveste partea tehnica, asamblarea/reglajul manual si selectionarea celor mai bune piese este asigurata de specialisti care sunt in acelasi timp biciclisti profesionisti. Mai mult decat atat, proiectul Pegas nu inseamna numai o relansare a mult-iubitei biciclete, ci si un prim pas catre sustinerea comunitatii biciclistilor din Romania si un indemn pentru cei care nu fac parte din acest grup de a se alatura.

URSUS iti da posibilitatea sa simti pe pielea ta cum e sa pedalezi un Pegas, participand la concursul desfasurat in perioada 3-22 iulie pe pagina de Facebook a marcii. Intra in turul virtual al Romaniei si rezolva probele din fiecare oras (Bucuresti, Constanta, Brasov, Sibiu si Cluj) pentru a participa automat la tragerea la sorti prin care poti castiga una dintre cele 15 biciclete Pegas, editie limitata Ursus.

Pentru a intra in concurs click aici: http://on.fb.me/TurulRomaniei

Spor la pedalat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here