fmx-red-bull-x-fighters-2009Cand? Pe 4 iulie, 19:00
Unde? Piata Constitutiei, Bucuresti

4 rideri de top din scena FMX-ului vor face o demonstratie de zile mari.

Freestyle motocross (FMX) este poate cel mai spectaculos sport extrem de pe planeta. Rideri neinfricati executa salturi de zeci de metri, atat in inaltime, cat si in lungime, in timpul carora executa trickuri care de care mai complicate, lasand spectatorii cu gura cascata.

Red Bull X-Fighters World Tour este cel mai prestigios si mai respectat turneu de FMX. Rideri de top scot din maneca cele mai tari trickuri in locatii spectaculoase (de la arene de corida sau rodeo la sambadromul din Rio, de la castele medievale din Irlanda la cariere de piatra adanci de sute de metri).

Pe langa Red Bull X-Fighters World Tour, talentatii rideri fac demonstratii in capitale din fiecare colt al lumii, intr-un proiect unic, intitulat Red Bull X-Fighters Exhibition Tour, o demonstratie de FMX adevarat, descinsa direct din competitia internationala. Toate acestea, pentru a incanta publicul cu cele mai nebunesti trickuri si pentru a duce mai departe istoria Red Bull X-Fighters.

Piata Constitutiei din capitala va fi scena unei sesiuni incitante de FMX. 4 rideri vor executa trick dupa trick incepand cu ora 19:00. Aici se va amenaja un traseu special, cu rampe de lansare si de aterizare care le vor permite acrobatilor sa execute cele mai spectaculoase trick-uri in aer.

Intrarea este libera.

Asa ca pregatiti camerele foto si video, luati baterii de rezerva ca sigur o sa aveti ce vedea si fotografia. Organizatorii asteapta un numar foarte mare de spectatori romani dar si din alte tari. Recordul de spectatori s-a inregistart in Plaza de Torros, in Mexic, unde au fost prezenti 43.000 de oameni.

sursa: redbull.com.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here