Red Bull MoonTimeBike 2013

Red Bull MoonTimeBike, singurul concurs de MTB XCO nocturn, ajuns anul acesta la cea de-a doua editie aduce din nou ciclismul montan in oras.

Mai exact, pe 19 Octombrie, incepand cu ora 18.00, Parcul Tineretului (intrarea dinspre Gheorghe Sincai) din capitala va deveni scena crepusculara a competitiei care aduce la start cei mai buni 150 de mountain bikeri din tara. Se vor parcurge noaptea 7 tururi de aproximativ 5km, tururi presarate cu urcari si coborari abrupte pe iarba, pietris sau scari. Traseul are 100 de metri diferenta de nivel pe tur.

Datorita gradului de dificultate crescut, la concurs pot participa concurenti mai experimentati, adica cei clasati in primii 15% la Prima Evadare sau in primii 30% la maratoanele montane. Cei care nu se incadreaza ii asteptam alaturi de noi ca sa-si incurajeze prietenii.

Sunt obligatorii: frontalele sau/si lanternele pentru fata, lumina rosie continua pe spate.

Fotografiile si rezultatele editiei trecute pot fi gasite aici

CATEGORII
Masculin: 18-29 | 30-39 | >40
Feminin Open

PREMII
Feminin Open: 200€, 100€, 50€
Masculin General: 300€, 200€, 150€, 100€, 50€
Castigatorii pe categorii de varsta: premii in produse

SPECTATORI
Daca la maratoane cei mai buni evolueaza rapid pe distante mari, fara sa-i intalnim, acum e momentul sa vedem ce inseamna ceva antrenament in plus si sa-i incurajam. Se pot folosi tutuieci, caraitori, cadre de bicicleta sau jante vechi in care vom bate zgomotos.

Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile pe www.redbull.ro/mtb sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Route 1,910,510 – powered by bikemap.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here