Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care isi propune sa deschida sezonul maratoanelor MTB intr-o versiune usoara, fara diferente de nivel.

Update
Vezi cum a fost la eveniment, poze si pareri de la Prima evadare 2016

De cativa ani a devenit maratonul de ciclism cu cel mai mare numar de participanti din estul Europei. An de an este maratonul cu cel mai mare numar de participanti depasindu-si propriul record cu fiecare noua editie.

Uite cum a fost la evenimetele trecute:

Importatorul Yamaha Motor Romania – Motordynamics s-a implicat in organizarea evenimentului din dorinta de a incuraja publicul larg sa utilizeze din ce in ce mai mult mijloacele de transport cu doua roti, indiferent daca sunt motorizate sau nu. Implicarea Yamaha merge chiar mai departe: la finis, ciclistii vor putea participa la o tombola pentru a castiga un scuter Yamaha N-Max de 125 cmc.

Traseul
Traseul este foarte accesibil dar va recomandam putin antrenament, cel putin 2 iesiri mai lungi pe teren accidentat si daca se poate cateva pe sosea.

Concursul se desfasoara intre Bucuresti si Snagov prin paduri si drumuri de tara pe o distanta de aproximativ 58 de km. Astfel se parcurg zone rurale, paduri, pajisti, campuri, lacuri si locuri istorice, sosirea fiind intr-un complex de agrement pe malul lacului Snagov.

Stare traseu
La cum a fost vremea in ultima perioada traseul o sa fie interesant, detalii despre starea traseului gasiti pe pagina primaevadare.ro/update-traseu.

Inscrierea
Taxa de inscriere este 100 lei acum, pentru inscriere vizitati site-ul oficial al evenimentului.

Mai multe detalii
Pentru alte detalii vizitati site-ul oficial: primaevadare.ro sau pagina de Facebook facebook.com/primaevadare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here