outdoor activeCand? 15-18 apr 2010
Unde? Baneasa Shopping City

“Ai spirit de aventura si crezi ca in orice moment al vietii trebuie sa te simti liber?

La OutdoorActive,  intre 15 -18 aprilie 2010 sigur gasesti ceva de facut. Aici vor fi prezente ultimele aparitii in materie de timp liber, relaxare, sporturi extreme, biciclete, echipamente pentru jogging, echipamente montane si de aventura.

In cadrul expozitiei vei gasi branduri de succes precum: Ktm, Brompton, Cube, Jonny – Loco, Dahon, Thule, Roxa, The Wave, Merida, Magellan, Kellys, Suunto, H2O, Raleigh, Scott, Giant, Rock Machine , Puma, Uvex, Tecnica, Fils, k2, Gotech, Trek, etc. Pe toate acestea  le poti incerca gratuit pe o pista amenajata special cu ocazia acestui  eveniment.

Daca iti place mirosul de iarba proaspata, de aer curat de padure  si privelistea muntilor  te asteptam la Aventura Parc sa traiesti live cele mai tari senzatii. Ia-ti si copiii, deoarece si ei se pot bucura de produse, surprize si miscare in aer liber
Organizatorul targului, Avanz Fairs & Events asteapta peste 5000 de vizitatori interesati in cele 4 zile de targ. Programul este joi-duminica de la 10 – 22. Intrarea este libera”

Organizator:

AVANZ Fairs & Events este un organizator de targuri si evenimente si opereaza din 1992 in Romania. AVANZ organizeaza expozitii in Romania, Bulgaria, Rep. of Moldova, Germania, Italia, Olanda, etc. SECO Sector Consulting este o firma internationala de consultanta care opereaza din 1989 in consultanta de marketing pentru firme si organizatii de renume.

detalii pe outdooractive.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here