off-road-arena-syncron-trialCand? 28 si 29 noiembrie 2009
Unde? Bucuresti, parcul din spatele Palatului National al Copiilor

Mai sunt mai putin de 24 de ore pana la startul primului sincron trial din Romania

In acest weekend, in Bucuresti, mai precis in parcul din spatele Palatului National al Copiilor, se va desfasura prima editie a Off Road Arena Syncron Trial.

Organizat cu scopul de a promova si in Romania trialul, evenimentul se adreseaza masinilor, motocicletelor, atv-urilor si quaduri-lor care, de-a lungul anului, au concurat in Campionatul National de Off Road, in Campionatul National de Enduro sau in cel de Motocross.

Pe 28 si 29 noiembrie, off-road-ul ia cu asalt Bucurestiul: aproximativ 100 de vehicule vor face un adevarat show extrem in spatele Palatului National al Copiilor, spectatorii avand sansa sa vada ce inseamna trialul si ce infrunta in competitii pilotii din campionatele de off-road.

Acest haos urban controlat este o competitie de tip “battle”, fiecare categorie va pregati la start cate 2 “gladiatori” care se vor intrece pentru titlul. In concurs, vor participa 96 de echipaje, cate 32 pentru fiecare categorie.
Cate doi piloti de la fiecare categorie vor evolua pe traseul aferent categoriei, publicul avand posibilitatea sa vada concurand in acelasi timp masini, motociclete si atv-uri.

Off Road Arena Syncron Trial va debuta pe 28 noiembrie la ora 10.00 cu prima sesiune de calificari si se va incheia duminica, 29 noiembrie, la ora 18.00, cu festivitatea de premiere.

In prima zi a evenimentului, pilotii de off-road le-au pregatit invitatilor de la VIP Drive o surpriza care le va da acestora ocazia sa vada cum e sa parcurgi un traseu de cativa zeci de metri in minimum 3 minute. Bodo (Proconsul), Alex (Mandinga), Daniela Crudu (Neata cu Razvan si Dani), George Grigorescu (Campion National de Raliuri), Serban Huidu sunt doar cativa dintre cei care vor face cunostinta maine cu off-roadul extrem intr-un vehicul caruia off-road-istii ii spun trocarici (in realitate, este un vehicul side by side care are la baza ATV-ul).

Julien Dupon stratul de la Off Road Arena Syncron Trial
Cel mai cunoscut freerider urban din lume si in acelasi timp un foarte bun pilot de trial vine pentru prima data in Romania si pentru publicul bucurestean va oferi un adevarat regal de trial duminica la ora 12.45, in parcul din spatele Palatului National al Copiilor.

Program Off Road Arena Syncron Trial
Sambata, 28 noiembrie
10:00 – 13:00 – Prima sesiune de calificari
13:00 – 14:00 – VIP Drive
14:00 – 17:00 – A doua sesiune de calificari

Duminica, 29 noiembrie

10:00 – 12:30 – Desfasurarea primei parti a competitiei
12:45 – 13:15 – Show extraordinar de trial moto al invitatului special, freeriderul JULIEN DUPONT
13:30 – 17:00 – Desfasurarea celei de-a doua parti a competitiei si finalele
18:00 – Festivitatea de premiere

Pentru a putea intra in interiorul traseelor de trial reprezentantii media sunt rugati sa vina la cortul de media de unde vor putea sa isi ridice acreditarea.

Multumim si va asteptam la cel mai spectaculos haos urban provocat de vehicule de off-road.

Detalii pe www.offroadarena.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here