O provocare 2.0 lansata de Grolsch | experimentalist.roGrolsch lanseaza prima platforma de publishing care te provoaca sa-ti depasesti limitele! Experimentalist.ro va fi locul in care oamenii vor explora o noua dimensiune a creativitatii, un loc creat pentru cei dedicati pasiunilor lor.

Experimentalist.ro va fi spatiul virtual de intalnire al creativilor din Romania. Acestia vor fi provocati de catre Grolsch sau comunitate sa-si dovedeasca creativitatea si vor putea provoca la randul lor alti experimentalisti pentru a-si verifica idei, planuri sau proiecte.

Acestea se vor desfasura sub categoria Provocari. Platforma va functiona, in acest sens, ca un spatiu de brainstorming pus la dispozitia celor mai creative minti.

O provocare 2.0 lansata de Grolsch | experimentalist.ro

Grolsch propune utilizatorilor zece domenii de interes: Sports & Outdoor, Design & Visual, Photography, Brainfood, Words, Music, Video, Tech & Gadgets, Lifestyle si DYT.

O provocare 2.0 lansata de Grolsch | experimentalist.ro

In prima categorie vor fi oferite informatii despre sporturi cuminti sau extreme, olimpice sau inventate, urbane sau in natura.

Cea de-a doua este despre artele vizuale, fie ca e vorba de arta pe suport clasic sau digital, graphic design, ilustratie, typography, graffiti, arhitectura, design de interior sau de produs.

Cea de-a treia vorbeste despre arta fotografica in toate formele sale. Brainfood va fi o sursa de inspiratie, un loc dedicat dezbaterilor.

Pasionatii de scriitura si lectura se vor regasi la cea de-a cincea categorie, unde isi vor putea publica propriile lucrari, vor putea primi recenzii din partea celorlalti utilizatori si unde vor avea loc recomandari ale textelor ce nu trebuie ratate.

Categoria a sasea va gazdui cel mai experimentalist studio de muzica. Recomandari, recenzii si vizionari vor avea loc si in categoria Video pentru cei pasionati de film de autor, documentar, scurt sau lung metraj, animatii sau spoturi publicitare. Se vor purta discutii despre cele mai noi tehnologii si gadgeturi in cadrul celei de-a opta categorie.

Urmatoarea prezinta ultimele tendinte in materie de moda, restaurante, cluburi sau locuri de vacanta. DIY (Do It Yourself) a devenit un mod de viata. Experimentalistii incep sa se inconjoare de lucruri facute cu mana lor, fie ca e vorba de mobila, haine sau obiecte de decor. Artizani de tot felul se vor aduna aici sa-si impartaseasca pasiunea si tehnicile.

Astfel, Experimentalist.ro a fost reconstruit ca o platforma de publishing in care oricine poate adauga continut. Utilizatorii isi vor putea promova lucrarile direct catre o audienta numeroasa care va contribui cu pareri si sfaturi valoroase la sectiunea Comentarii.

Blogul experimentalist.ro este de acum gazduit de noua platforma, sub categoria experimentalist, in care vor aparea in continuare articole de interes pentru utilizatori si in care acestia vor fi antrenati in tot felul de provocari.

Popularitatea experimentalistilor va fi evaluata in functie de karma acumulata. Aceasta are in spate un algoritm care desemneaza influenta unui drop (a informatiilor publicate pe site). Cu cat un utilizator este mai activ si apreciat, cu atat karma este mai mare.
Platforma prezinta si sectiunea Comunitate, care va prezenta toti experimentalistii inscrisi. Iar cine doreste sa continue discutiile si in mediul offline, poate sa vada ce evenimente sau locuri exista in preajma sa.

Noua retea sociala are misiunea de a aduna romanii cu idei indraznete si de a-i pune in legatura unii cu altii. Va invitam sa va alaturati experimentalistilor pe www.experimentalist.ro.

O provocare 2.0 lansata de Grolsch | experimentalist.ro

_____________________________________________________________________________
Grolsch este un brand premium de origine olandeza. Cu un istoric ce prezinta 400 de ani de experienta, Grolsch foloseste si astazi reteta si secretele primite mostenire.

Brandul se adreseaza tinerilor nonconformisti, atrasi de arta contemporana si activitatile experimentale. Sloganul sub care activeaza Grolsch este “For Experimentalist since 1615”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here