mos-craciun-e-boulderistCand? 12 decembrie 2009
Unde? Ecran Club, Sos Grozavesti 82

A venit sfarsitul de an, a venit frigul si asa cum va asteptati va veni si “Mos Craciun e Boulderist 2009″, evenimentul care nu poate fi ratat la final de an.

Continuam traditia si in data de 12 decembrie 2009, SAMBATA va avea loc cea de-a treia editie a concursului de bouldering ” Mos Craciun e boulderist”.

Locatia aleasa va fi si de aceasta data Ecran Club (www.carpatic.ro), care se afla in parcul Politehnicii, intre statiile de metrou Politehnica si Grozavesti. Concursul va incepe la ora 11.00. Inscrierile se vor incheia la ora 10.00. Grupele se vor anunta la 10.30. Exista un formular on-line pe care va rugam sa il completati pentru a ne face o idee despre cati oameni vor participa.

Pentru ca acest eveniment este facut de cataratori pentru cataratori, inscrierea nu va fi conditionata de o taxa de inscriere , insa va exista o urma in care fiecare va lasa cat considera ca este ok si cat de mult apreciaza aceasta idee de concurs si de ce nu, cat poate…

Calificarile vor fi “la lucru” iar finala “la vedere”. In calificari vor fi 16 trasee, 6 usoare, 6 medii si 4 grele (traseele fiind punctate in mod diferit cu cate 100, 500 si respectiv 1000 de puncte). Vor exista si trasee facute de amenajatori surpriza de care speram sa se bucure cati mai multi. In finala vom aveam acelasi sistem de competitie din 2008 , un sistem piramidal facut pentru spectacol. NU trebuie ratata FINALA pentru ca va fi spectacol.

Vrem ca oamenii sa se bucure de trasee dar si de un spectacol in ceeea ce priveste calitatea cataratului din finala si nu numai. In functie de cati concurenti se vor inscrie va depinde numarul de concurenti dintr-o grupa si numarul de concurenti care se califica in finala.

Prin organizarea acestui eveniment in preajma sarbatorilor de iarna , incercam sa aducem mai aproape unii de ceilalti cataratorii din tara indiferent de nivel si performante. Acest eveniment se doreste a fi mai mult decat un concurs , o intalnire a cataratorilor din RO inainte de trecerea in noul an….
Va asteptam pe toti…

Contact:
Inscrieri la: www.xclimbing.ro
e-mail: mos.craciun@xclimbing.ro
tel: 0788213000 Robert Cohn, 0722284144 Bifi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here