La final de iulie, in plina vara, filmele scurte se muta sub cerul liber. Vineri, 29 iulie si sambata, 30 iulie, Gradina Botanica din Bucuresti devine destinatie de vacanta in mijlocul orasului si gazda a doua seri cu filme scurte, muzica, proiectii multimedia si ateliere.

Marele Picnic ShortsUP | editia 3
Marele Picnic ShortsUP | editia 3

FILME
Pe covorul verde, proiectate pe doua ecrane gonflabile, scurtmetrajele de la Marele Picnic vor povesti despre evadare, nevoia de libertate si apropierea de natura, in doua selectii pline cu fictiune, comedie si animatie. Programul de filme va fi diferit in fiecare seara si va rula intre orele 21.30 si 23.30, savurat de spectatori pe iarba, la racoarea gradinii, de pe paturi de picnic.

EXTRA-FILM
Anul acesta povestile de pe ecran vor impartasi din energia muzicii jazz si funk. Trio-ul JazzyBIT, format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) si Szabo Csongor-Zsolt (tobe) va incalzi atmosfera de vineri cu un concert live ce va provoca spectatorii la visare si la miscare. Sambata, filmele vor fi precedate de un video-mapping menita sa puna in valoare unul dintre cele mai frumoase colturi verzi din capitala prin culoare si lumina.

Apropierea de natura in mijlocul aglomerarilor urbane e o nevoie importanta in lumea de azi, iar Marele Picnic o hraneste prin doua seri de film si arte prietene cinemaului. La editia a 3-a, evenimentul exploreaza memoria colectiva a cartierului Cotroceni si semnificatia Gradinii Botanice in viata si istoria orasului. Pe langa scurtmetrajele din program, spectatorii vor viziona pe 29 si 30 iulie, in premiera, o serie de video-testimoniale cu oamenii si povestile Cotroceniului realizate de echipa ShortsUP in parteneriat cu asociatia In Cotroceni.

Marele Picnic este un proiect finantat in programul ”Bucuresti, Orasul In-Vizibil”, realizat cu sprijinul Arcub si Primaria Municipiului Bucuresti.

Biletele la Marele Picnic pot fi achizitionate incepand cu 12 iulie prin Eventbook, MyTicket si Eventim pretul de 25 de lei/ seara si 35 lei/abonament dar si la fata locului la pretul de 30 de lei/ seara sau 40 lei/abonament, in limita locurilor disponibile.

Detalii pe facebook.com/events

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here