Urban Collectors anunta lansarea proiectului Make a Mark, un proiect care contribuie la stimularea incluziunii sociale a copiilor si tinerilor provenind din grupuri vulnerabile din Bucuresti, utilizand metode educativ-formative si participative de street art si graffiti.

Lansare proiect graffiti Make a Mark | Urban Collectors
Lansare proiect graffiti Make a Mark | Urban Collectors

Obiectivele proiectului sunt: infiintarea si consolidarea unui centru educational de street art si graffiti; auto-reprezentare pentru copii si tineri marginalizati; consolidarea si promovarea metodei de street art si graffiti ca metoda eficienta care faciliteaza dreptul la exprimare al copiilor si tinerilor.

Proiectul are ca partener principal Fundatia Parada, se va desfasura pe o perioada de 13 luni si va folosi ca finantare suma de 77680 CHF (69880 CHF finantare solicitata, 3800 CHF contributie voluntara, 4000 CHF cofinantare).

Proiectul Make a Mark este coordonat de echipa Urban Collectors si co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Urban Collectors este o platforma interactiva de graffiti & street art ce vizeaza: facilitarea unui spatiu de dialog deschis intre street art si comunitate; crearea de oportunitati pentru street artisti si cresterea vizibilitatii acestora; organizarea de workshopuri, festivaluri cu si despre street art, productia de carti, publicatii periodice, documentare audio-video si cercetari despre miscarea de street art & graffiti.

Detalii: facebook.com/urbancollectors

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here