Jocurile Olimpice ale Super-Eroilor | U-man

Demonstreaza-ti super-puterea de super-erou si u-man te premiem cu 500 de euro cash! Asta e sansa ta sa te inscrii la (poate) cel mai tare contest U-MAN de pana acum!

Marele premiu: 500 euro cash
Perioada de inscriere: 13-28 august
Anuntarea finalistilor: 30 august
Marea finala: 8 septembrie

Ce ai de facut?

Iti alegi sau iti creezi un super-erou
Poate fi unul deja existent: Batman, Greuceanu, Capitanul Chilotila, Zana Maseluta, Wonderwoman sau Pamela Anderson in Baywatch) sau poate fi un super-erou inventat de tine (ca exemple: Super-Grasanul, Capitanul Tricolor, Bunoaca U-manista, Fulgerul Albastru si asa mai departe).

Iti creezi costumul de Super-Erou
Iti poti crea tu costumul din orice fel de materiale ai la indemana sau poate fi unul inchiriat. Ideea e ca trebuie sa-l si imbraci si sa te pozezi / filmezi cu el pe tine – ca sa ne facem si noi o imagine cu personajul tau.

Iti scrii povestea vietii de Super-Erou
In cateva cuvinte (nu scrie foarte mult, nu prea ne place sa citim) descrie personajul tau. Ne poti spune de unde provii, ce limbi vorbesti, cate perechi de shoes poti incalta o data etc. Cel mai important: TREBUIE sa-ti descrii SUPER-PUTEREA (ori puterile).
Atentie! Super-puterea ta va trebui demonstrata si LIVE (in cazul in care ajungi in finala).

Postezi imagine/video + text pe Facebook Uman Shop
Cand personajul tau si povestea lui sunt gata, le pui direct pe Wall-ul/Timeline-ul Uman Shop – nu pe Wall-ul Eventului.

Astepti sa vezi daca te-ai calificat in FINALA
Vom anunta cei 12 finalisti in data de 30 august, iar marea FINALA se va da pe data de 8 septembrie la Timisoara. Castigatorii vor fi alesi de echipa U-man.

Nu se va lua in considerare numarul de Like-uri / Share-uri adunat pe Facebook, desi te poti lauda prietenilor cat de super-erou esti punandu-ti costumul pe wall.

Cei mai tari 12 Super-Eroi se vor intrece LIVE in Timisoara pe data de 8 septembrie la Terasa D’arc de pe malul Begai pentru marele premiu de 500 euro cash. Intrecerea LIVE va consta in probe de rezistenta, super-puteri ori inteligenta.
Care vor fi exact probele la care se vor intrece Super-Eroii finalisti vor fi dezvaluite treptat pe Facebook / site. Probele se pot schimba pana in finala, asta ca sa va tinem cu sufletul la gura…

Mai multe informatii plus toate detaliile necesare si idei de super-eroi gasesti aici: facebook.com/UmanShop
si pe u-man.ro
Gooooo super-eroi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here