Iubim 2Roti 2014 | editia II

0
162
Iubim 2Roti 2014 | editia II
Iubim 2Roti 2014 | editia II

Ajuns la a doua editie, evenimentul “Iubim 2Roti” este gandit ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete. Ne dorim cu totii sosele mai sigure si promovam respectul reciproc intre participantii la trafic.

Evenimentul promite cea mai mare parada de pana acum din Romania, stunt show-uri, demonstratii trial, concursuri moto-velo, drive teste si concertele formatiilor Parazitii si Zdob si Zdub. Deschis tuturor pasionatilor pe doua roti, intrarea va fi libera, iar pe langa alte premii, participantii vor avea sansa sa plece acasa cu o motocicleta BMW F800R si o bicicleta BMW Cruise M-Bike, oferite in cadrul tombolei ”Iubim 2Roti”. Proiectul este organizat de Asociatia Moto Free Riders cu sprijinul BMW Motorrad Romania.

In data de 24 Mai se va permite accesul in parc conform aprobarilor obtinute pentru motociclete/ scutere/ biciclete.

La ora 10:00 se suna adunare si organizare motociclete si scutere in Parcul Tineretului – accesul pe platforma se va face numai din B-dul Gheorghe Sincai (intrarea principala in parc)

La 12:00 are loc plecare motociclete/ scutere in parada pe urmtorul traseu:
B-dul Dimitrie Cantemir; P-ta Unirii; B-dul Ion C. Bratianu; P-ta Universitatii; B-dul Nicolae Balcescu; B-dul Gheorghe Magheru; P-ta Romana; B-dul Lascar Catargiu; P-ta Victoriei; B-dul Aviatorilor; P-ta Charles de Gaulle; B-dul Maresal Constantin Prezan; Arcul de Triumf; B-dul Dimitrie Kiseleff; P-ta Presei Libere; B-dul Marasti; P-ta Montreal; B-dul Expozitiei; Romexpo

Parcarea motocicletelor/ scuterelor se va face in Parcarea B.

Accesul si parcarea auto nu va fi permisa in parcarea B – Romexpo.

Regulamentul si mai multe detalii gasiti aici: iubim2roti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here