Expobike 2010 | Salonul de biciclete si accesoriiCand? 23-25 aprilie
Unde? Romexpo, Bucuresti

In perioada 23-25 aprilie, companiile Assport Florescu si motociclism.ro, sunt mandre sa anunte  lansarea primei editii a Salonului de Biciclete si accesorii ExpoBike, in cadrul centrului expozitinal international Romexpo.

Pentru aceasta prima editie, estimam un trafic de peste 10000 de vizitatori, pentru cele 3 zile de eveniment si un total de 20000 metrii patrati de spatiu de expunere. Acest eveniment va fi desfasurat impreuna cu binecunoscutul targ SMAEB , si va beneficia de sprijinul logistic si expunerea media a acestuia.

Cat despre componentele creative si culturale ale evenimentului, dorim sa vedem aceasta prima editiea targului devenind o traditie si mai mult decat atat, o intalnire multifunctionala de branduri, publicatii de specialitate, interactionare, design si comunicare

Bike Expo este singurul targ comercial de gen din tara.
Cu acest eveniment, incepand inca din aprilie 2010, brand-urile de top ale industriei de gen, precum si cei nou intrati pe aceasta piata au posibilitatea de a-si prezenta inovatiile precum si intreaga gama de produse. In cadrul primei zile a targului, expozantii vor avea posibilitatea sa isi prezinte produsele exclusive marilor retailer nationali si internationali, precum si catre membrii presei de specialitate si nu numai.

Bike Expo este deschis in fiecare zi de eveniment  intre orele 9 si 20. In tot acest timp, uriasul teren de demonstratii in aer liber amenajat special pentru aceasta expozitie, va oferi tuturor celor prezenti posibilitatea unui intens schimb de experienta si know-how precum si suficiente alternative de testare a  produselor expuse, pe numeroase si diverse trasee.
Zilnic in cadrul standului expozitional – pe un teren special  construit – se vor desfasura permanent demonstratii de flat land realizate de cei mai buni rideri din Europa.

sursa: bikexpert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here