Freeskiing si Ski-BASE-JumpingDescopera cele mai extreme sporturi din lume: freeskiing si Ski-BASE-Jumping cu ‘McCONKEY’ si ‘TRACING SKYLINES’, doua filme transmise in direct din Viena, Austria, pe 3 octombrie, incepand cu ora 21.00, in cadrul proiectului HEROES BY NATURE.

Dupa debutul din Münster, Germania, de pe 5 septembrie, ‘HEROES BY NATURE’ transmite live din Viena, din Cineplexx Donauplex, pe data de 3 octombrie, catre peste 45 de cinematografe din toata Europa, inclusive Grand Cinema Digiplex, din Baneasa Shopping City.

La inceputul anilor ’90, Freeskiing-ul a aparut ca o dorinta de evadare din constrangerile impuse de regulile Federatiei Internationale de Ski (FIS) asupra evenimentelor de freestyle skiing. O serie de interdictii legate de dimensiunea trick-urilor au condus un grup de sportivi sa distruga barierele normelor stabilite. Inspirati de un sport nou – snowboardingul – acesti ‘freeskieri’ au preferat sa abandoneze partiile si au inceput sa se dea in parcuri, pe rail-uri urbane si in backcountry, unde vitezele pe care le prindeau erau ametitoare si sariturile uriase.

Ski-BASE-Jumping este un vlastar al freeskiing-ului, el presupunand ca participantii sa se arunce de pe un munte cu schiurile, sa se debaraseze de ele, urmand sa continue zborul cu un wingsuit si sa ajunga cu parasuta pe pamant.

Invitatii speciali care vor participa pe 3 octombrie vor fi membrii ai echipei de la ‘Tracing Skylines,’ care vor face o introducere filmului lor si vor raspunde la intrebarile publicului european. Te rugam sa ne contactezi pentru oportunitatea de interviu.

Cei prezenti la film au sansa de a castiga un voucher de 500 RON la achizitionarea de echipament pentru sporturile de iarna, prin tragere la sorti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here