dew-tour-2011-poze-bucurestiBucuresti, 06 februarie 2011 – Sambata, 5 februarie, in Bucuresti, Mountain Dew a dat startul turneului de snowboarding Dew Tour 2011 Romania, recunoscut de Federatia Internationala de Snowboarding si inclus in circuitul international de competitii.

In cadrul primei etape, snowparkul special construit construit in Parcul Tineretului a atras 25 rideri care s-au inscris pentru a castiga premii in valoare de 7.500 de euro, ale caror trickuri s-au transformat intr-un spectacol admirat de publicul prezent.

 

Turneul Dew Tour 2011, organizat de Mountain Dew si desfasurat sub sloganul Du-ti placa acolo unde ii este locul a debutat in Bucuresti, in Parcul Tineretului, zona preferata de pasionatii de sporturi extreme. Anul acesta Mountain Dew trece la alt nivel de organizare a concursurilor profesioniste de snowboarding, probele din cadrul acestei etapei urbane aducand elemente in premiera.

Clasamentul primei etape a fost completat de:

Dew Tour Etapa 1, Bucuresti:
Locul I – Vladimir Brezovszki
Locul al II-lea – Daniel „Alifie” Teodorescu
Locul al III-lea – Sebastian Gusu

Premii speciale:
Best Babe: Sonia Nicolau
Best Rookie: Mihnea Groseanu
Amateur Killer: Elod Gyorgy

Best Skier:
Paul Les

Castigatorul concursului Highest Ollie (saritura in inaltime): Daniel „Alifie” Teodorescu

Dew Tour Romania continua pe 19 februarie la Predeal si la Sinaia, pe 5 martie. Cea de-a doua etapa nu trebuie ratata, deoarece face parte din Ticket To Ride Tour, turneu global de snowboard dedicat atat riderilor incepatori, cat si celor profesionisti.

 

va asteptam si la urmataorea etapa de trick-uri de la Predeal.

poze gasiti k de obicei pe contul nostru de picasa, adica aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here