cu bicileta la mareCand? 28 si 29 aprilie,
Unde? Bucuresti – Constanta.

PRO SPORT si Lucian Mindruta te invita sa iti pregatesti bagajele.

In urma cu 5 ani, Lucian Mindruta, un impatimit al mersului pe doua roti, organiza pentru prima ora un eveniment ce a devenit in timp o frumoasa traditie. An de an, in preajma zilei de 1 mai, un grup pestrit de biciclisti pornea la un drum de doua zile pentru a ajunge la malul Marii Negre. S-au trait experiente inedite, s-au legat prietenii si s-au adunat amintiri deosebite. Vezi editia Cu bicicleta la mare din 2010.

Editia de anul acesta se anunta deja ca fiind cea mai frumoasa de pana acum.

Inscrierile incep pe 28 martie !

Se vor pedala in total 280 km in cele doua zile de velo-expeditie (28 si 29 aprilie).

Organizatorul principal, ziarul ProSPORT a pregatit numeroase surprize participantilor. Fiecare biciclist va beneficia de puncte de alimentare pe traseu, o noapte de cazare in statiunea Amara, cina si micul dejun pentru recapatarea fortelor, asistenta tehnica pentru biciclete, transportul retur in Bucuresti, echipaj de politie si ambulanta pe traseu.

Cu bicicleta la mare

Numarul de locuri este limitat la 150 astfel incat doritorii vor trebui sa se grabeasca pentru a-si asigura un loc. Formularul de inscriere va fi publicat pe site-ul evenimentului in cursul zilei de 28 martie.

Evenimentul face parte dintr-o ampla campanie denumita „ProSPORT – Pro MISCARE” „ Ne propunem ca prin actiunile din acest an sa popularizam stilul de viata activ si sanatos in detrimentul sedentarismului. Promovam competiile pentru amatori si povestile unor oameni obisnuiti care includ sportul in activitatea zilnica” Olaru Mircea – Brand Manager ProSPORT

Cu bicicleta la mare

Pentru detalii si inscrieri accesati pagina www.cubicicletalamare.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here