Evenimentul F-Secure Step by Step promoveaza un stil de viata sanatos in randul celor care se ridica prea rar de la birou. A treia editie a crosulul F-Secure Step by Step va avea loc in ziua de 5 iunie 2016, in Parcul Tineretului din Bucuresti. Locul de intalnire este intrarea din Bdul. Tineretului, Cafeneaua Actorilor.

Cros F-Secure Step by Step 2016
Cros F-Secure Step by Step 2016

Editiile anterioare ale evenimentului F-Secure Step by Step au fost un success, intrucat si noi ca participanti cat si organizatorii ne-am bucurat de aceasta “conferinta” neconventionala la care am intalnit fosti colegi din domeniu si ne-am distrat alaturi de echipa F-Secure Romania.

Informatii despre editia F-Secure Step by Step 2015 gasiti aici

Taxa de participare: evenimentul a pastrat inca de la prima editie inscrierea gratuita, oferind kit de participare, premii, vouchere si alte produse in timpul evenimentului tot gratuit.

Traseul de concurs: Anul acesta organizatorii au pregatit doua trasee: cursa hobby de 3km, respectiv cursa expert de 6 km. De aceasta data zona de start/finish este in apropiere de Cafeneaua Actorilor.

Traseu Cros F-Secure Step by Step 2016
Traseu Cros F-Secure Step by Step 2016

Programul zilei de 5 iunie 2015 este:
08:30 – 09:30 adunarea participantilor
09:30 – 10:00 incalzire cu ABC Fitness
10:00 START
11:00 tombola si premiere
11:30 incheiere eveniment
programul complet il gsiti pe pagina evenimentului f-secure.ro

Kitul de participare este limitat la 300, prioritate au cei care lucreza in domeniul IT, iar dupa epuizarea acestora participantii vor primi doar numarul de participare si cupoane de reduceri din partea sponsorilor si organizatorului.

Inscrierile au inceput deja, intrati pe pagina oficiala a evenimentului f-secure.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here