Cel mai asteptat eveniment sportiv al IT-istilor – Crosul F-Secure Step by Step – ajuns la editia a IV-a, are loc sambata, 24 iunie 2017, incepand cu ora 8.30, in Parcul Tineretului.

Update 2:
Eveniemntul s-a incheiat, totul a decurs foarte bine, feedback super pozitiv, Felicitari! Evenimentul desfasurat pe scurt in clipul de mai jos.
Rezultatele sunt disponibile pe pagina f-secure.ro

Update 1:
S-a dat drumul la inscrieri.

Cros F-Secure STEP by STEP 2017
Cros F-Secure STEP by STEP 2017

Sub deviza ”Log Out, Shut Down, Go Run!”, initiativa are ca scop constientizarea importantei sportului si a miscarii pentru un stil de viata sanatos in randul IT-istilor.

Fata de evenimentul F-Secure Step by Step 2016, se anunta un numar mai mare de participanti, mai multe kituri oferite gratuit, premii frumoase si multe VIP-uri.

Lucrezi in IT?
Daca da, atunci grabeste-te sa te inscrii la Crosul F-Secure Step by Step 2017. Numarul kit-urilor de participare este limitat (500), iar prioritate au cei care lucreaza in domeniul IT.

De ce sa participi?
F-Secure Step by Step este unicul eveniment de acest fel dedicat IT-istilor. Asa ca nu trebuie sa ratezi oportunitatea de a te intalni cu oameni care au acelasi lucru in comun cu tine: pasiunea pentru IT. Fie ca vorbim despre colegi sau fosti colegi, oameni care lucreaza in departamente sau companii de IT sau chiar despre gasca vesela de la F-Secure, cu totii asteapta sa te alaturi acestui eveniment sportiv.

Vrei sa te inscrii?
Daca vrei sa te inscrii sau sa vezi mai multe detalii despre F-Secure Step by Step 2017, accesati pagina www.f-secure.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here