Acest eveniment a aparut din ideea de a promova in randul IT-istilor un stil de viata sanatos prin miscare, astfel ca in 2015 este organizata cea de-a doua editie a evenimentului, ce ii are ca actori principali pe cei ce activeaza in IT.

Update:
Uite cum a fost la eveniment, poze si rezultatele le gasiti pe:
f-secure.ro
– facebook.com/events

Participa la evenimentul de anul acesta Cros F-Secure Step by Step 2016

Cros F-Secure Step by Step 2015

Evenimentul sportiv F-Secure Step by Step 2015 se afla a doua edite, primul eveniment avand loc pe 30 mai 2014, in Parcul Tineretului din capitala. F-Secure este compania bazata pe specialist in solutii de secritate si protective in mediul online din Finlanda. Ofera cea mai buna protectie digitala pentru milioane de companii de pe glob.

De ce IT-isti?

Clasicele conferinte in care sunt prezentate noi solutii software sau hardware sau alte aplicatii ce tin de domeniul IT sunt utile bineinteles, IT-istilor, dar tocmai pentru a promova ideea de la care a pornit acest eveniment, Infodesign Group a organizat crosul F-Secure Step by Step dedicat in exclusivitate IT-istilor.

F-Secure Step by Step reprezinta deasemenea si un eveniment la care cei ce vor participa, au sansa de a se intalni cu fosti colegi, de a socializa si de a se intalni cu gasca vesela F-Secure Romania.

Cat costa?

Inscrierea la eveniment se face accesand link-ul www.f-secure.ro/cros, acolo unde se gasesc formularul de inscriere, regulamentul oficial al evenimentului F-Secure Step by Step si declaratia pe propria raspundere.

Paticipantii se pot inscrie la una din cele doua curse: cursa pentru amatori – 3,5 km sau cursa pentru avansati – 7 km.

Kit-urile de participare sunt disponibile intr-un numar limitat (150), intaietate pentru primirea kit-ului avand-o cei din domeniul IT (manager IT, responsabil IT, specialist IT, administrator securitate IT, etc.).

Acestea vor putea fi ridicate in perioada 04.06.2015 – 05.06.2015, in intervalul orar 09:30 – 18:00 de la sediul organizatorului: Str. Corbeni nr. 6, Bucuresti, sector 2.

Premierea celor ce vor ocupa primele 3 locuri se va face in functie de categoriile de varsta stabilite de organizator, dupa cum urmeaza: categorie barbati cu varsta pana in 35 de ani, categorie barbati cu varsta peste 35 de ani si categorie femei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here