incubator107Ce?
Incubator107 isi cheama inspiratorii – acei oameni simpli si extraordinari care au avut curajul sa-si transforme pasiunea intr-un mod de viata.

Punem la cale o intalnire eroica si invitam pe aceia care ne vor inspira, ne vor da aripi si bobarnace. Hai sa ascultam povestea, sa punem intrebarea si sa plecam altfel.

Cu cine?
Crina „Coco” Popescu (n. 3 decembrie 1994, Rasnov) este componenta a Lotului National de Alpinism al Romaniei si membra a Clubului Sportiv Montan Altitudine. Pe 24 ianuarie 2011 a facut parte din prima echipa care a urcat mt. Sidley – cel mai inalt vulcan din Antarctica, a fost prima alpinista din lume care a atins varful, prima alpinista din lume care a terminat Circuitul Seven Volcanoes.

Are 7 recorduri mondiale de varsta, 6 varfuri din Circuitul Seven Summits al celor mai inalte varfuri de pe fiecare continent si titlul de Maestru al Sportului obtinut la varsta de 14 ani.

A participat la mai mult de 15 expeditii in ultimii 4 ani. Este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National de Informatica “Grigore Moisil” din Brasov.

„In relatarile din presa am fost intai copilu’ care face lucruri ciudate, la rubrica social, desi eram componenta a Lotului National (fotbalistii sunt performeri si profesionisti de la 10 ani si din divizia judeteana). Apoi, dupa ce am devenit Maestru al Sportului, am promovat la stiri si monden. Dupa trei ani de expeditii si activitate de performanta am ajuns si la rubrica sport ca reprezentanta a Romaniei; e bine, e o schimbare de perceptie, e o dovada, pentru mine, ca pana la urma lucrurile isi gasesc fagasul.

Intre timp am implinit 18 ani si m-am prins cum trebuie sa imping lucrurile catre fagasul lor, ca daca astept sa-l gaseasca de la sine, imbatranesc.

Rationamentul e simplu. Ca – vorba lui tata: lucrurile sunt simple inainte sa le complicam noi. Asa ca impartasesc pasiunea mea copiilor si tinerilor din generatia mea, pentru ca vreau sa traiesc intre oameni care inteleg, iubesc si practica sporturile montane, escalada si alpinismul. Asa va aparea si performanta sportiva. Si ar mai fi o chestie meschina la care ma gandesc: poate, la batranete, vorba aia veche, imi aduce si mie cineva un pahar cu apa; de izvor. D-aia i-as arata izvoru’ de-acum, sa nu creada ca apa izvoraste de la supermarket.”

Crina are in desfasurare proiectul numit Sapte Munti din Gradina Carpatilor.

Cand, unde?
In mansarda incubator107, pe Str. Traian, nr. 107.
Sambata, 16 februarie 2013 de la 13:00 la 15:00

Cum?
Inscrierea la atelier se face online. Intra pe site-ul www.incubator107.com, inscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravietuiasca si ne incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru intreg atelierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here