Se iau doi creativi, se adauga subiect de conversatie, se lasa totul in fata noului borcan Grolsch. Asa debuteaza Creative Jam, o serie de videouri cu oameni care dezbat, content refreshing pentru minti doldora de idei. Conversatia pleaca din Energiea si ajunge pe taramuri inalte. Creative Jam-ul ramane la pastrare intr-un loc cat mai luminos cu putinta. Pe raftul nostru cu idei care misca, care ne misca.

Un borcan de neuitat. Pentru minți creative
Un borcan de neuitat. Pentru minți creative

Pe Deliric 1 il stiti, da rima dupa rima pana cand face lumina. Stefan are un studio foto pe Calea Victoriei [Allkimik] in care foloseste o tehnica numita ambrotipie, care presupune imprimarea imaginii pe sticla, procedeu pe baza de argint. S-au luat cu vorba si dintr-una in alta am tras niste concluzii privitoare la oldschool versus retro, la tehnica folosita versus rezultatul obtinut, la muzica si supravietuire, la pasiunea care reuseste sa tina de foame si sa schimbe tot.

In ultimele secunde, aflam cum faci un porc sa stea la poza. Aflati si voi, e pe baza de click pe link.

Ne-am transformat draughtul intr-un container creativ. Forma aleasa este de borcan, ca sa stocam in el niste jam creativ. Il gasiti in localurile Grolsch din toata tara. Inspirat de Swingtop-ul care se leagana deasupra sticlelor si deasupra normei, borcanul vine cu un capac care tine berea mai rece si mai fresh pentru mai multa vreme.

Va provocam sa cereti un Grolsch la borcan si experimentati un nou mod de a bea bere la draught Ganditi in afara borcanului, stocati inspiratia inauntrul lui.

experimentalistii
acum in varianta cu borcan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here