CLIMB X – challenge evening

0
187

CLIMB X – challenge eveningCand? marti, 24 mai 2011
Unde? sala Vertical Spirit din Baicului 80

Marti, 24 mai, incepand cu ora 18.00 la sala de escalada Vertical Spirit din Baicului, va avea loc evenimentul “CLIMB X – challenge evening”- dedicat lansarii noii colectii de espadrile si accesorii pentru catarare CLIMB X – 2011.

Evenimentul se adreseaza tuturor practicantilor escaladei, indiferent de nivel. Va fi o seara incitanta, in cadrul careia s-au pregatit trasee numeroase si variate pentru toate nivelurile. Amenajator va fi Oliver Batar, din Piatra Neamt.

Vor fi doua sectiuni:
– boulder (CLIMB X – boulder challenge)
– escalada (CLIMB X – Master boys).

Climb X – boulder challenge se adreseaza incepatorilor si cataratorilor de nivel mediu, fete si baieti. Vor fi doua etape: etapa preliminara, intre orele 18.00 – 20.30, in care fiecare categorie va avea la dispozitie un numar trasee (intre 10 si 15), diferite pentru incepatori si medii. In functie de numarul traseelor realizate , jumatate din participantii la fiecare categorie vor intra in runda finala, care se va desfasura intre orele 21.00 – 22.00.

CLIMB X – Master boys se va desfasura intre orele 19.00 – 22.00 si se adreseaza cataratorilor avansati. Incadrarea in acesta categorie este la libera alegere a participantilor. Vor fi 3 trasee de escalada : usor, mediu si tare.

Ordinea de parcurgere va fi obligatorie de la usor la greu, cu mentiunea ca pentru a putea catara traseul mediu este obligatorie realizarea traseului usor, iar pentru a putea trece la traseul greu este obligatorie realizarea traseului mediu. Numarul de incercari este nelimitat, iar ordinea de inscriere este si cea de intrare in trasee.

Vom avea si o proba speciala pentru fete CLIMB X – challenge girls, care se va desfasura intre orele 21.00 – 22.00. In ce va consta veti afla la fata locului.

La finalul serii vom organiza si o TOMBOLA in care vom pune la bataie espadrile si accesorii pentru catarare CLIMB X. De asemenea, in seara evenimentului, produsele CLIMB X vor avea preturi promotionale.

ne anunta vertical spirit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here