Campionatului National de Bouldering 2012 | etapa 3

0
121

Campionatului National de Bouldering 2012 | etapa 3Va reamintim ca sambata, 24 martie si duminica, 25 martie la sala de escalada Vertical Spirit din Baicului, se va desfasura ultima din cele 3 etape ale Campionatului National de Bouldering 2012.

Facem eforturi sa organizam aceasta competitie conform standardelor IFSC pentru competitiile internationale si in acelasi timp sa cream pentru spectatori un spectacol memorabil. Va invitam asadar sa fiti alaturi de ei si sa ii sustineti pe cei mai buni sportivi romani, iar competitorilor le uram succes si ii incurajam “sa dea tot ce au mai bun in ei” la aceasta ultima etapa, in urma careia se vor decide Campionii Nationali la Bouldering pentru 2012. Suntem convinsi ca atat baietii cat si fetele vor “face” un spectacol demn de urmarit.

De jocul de lumini, muzica si prezentarea momentelor importante, ne vom ocupa noi, impreuna cu Oliver Batar (amenajator principal si director de concurs) si Teo Stefanescu (prezentator) pentru a crea o ambianta cat mai antrenata si dinamica.

Sponsorul principal este Alpin Expe, care a pregatit premii substantiale pentru castigatorii etapei. Alaturi de noi vor fi si: Chio, Redis Nutritie si prietenii de la RedBull.

detalii despre eveniment gasiti aici

Andreea
VERTICAL SPIRIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here