Campionatul National de Escalada pentru Copii

0
178

Campionatul National de Escalada pentru CopiiPe  data de 31 martie 2012 Vertical Spirit impreuna cu Federatia Romana de Alpinism si Escalada organizeaza la Bucuresti, Campionatul National de Escalada pentru Copii, la sala de escalada din Baicului.

Desi este un campionat national la competitie vor fi invitati si copiii cataratori bulgari, urmand a se realiza 2 clasamente: cel al concursului si cel al campionatului.

Categoriile de varsta participante:

COPII 4 : 5– 7 ani
COPII 3 : 8 – 9 ani
COPII 2 : 10-11 ani
COPII 1 : 12-13 ani

In cazul in care, la anumite categorii nivelul de participare va fi foarte scazut, organizatorii isi rezerva dreptul de a proceda la unele comasari.

Modalitatea de desfasurare:

– concursul va cuprinde calificari si finala. Vor fi 2 trasee in calificari si unul in finala. Cota de accedere in finala va fi stabilita de organizatori;
– Pentru categoriile copii 4,3,2 maniera de ascensiune este top-rope (mansa);
– Pentru categoria copii 1, maniera de ascensiune este cap de coarda;
– Atat in faza de calificari, cat si in finala, toti concurentii vor putea urmari evolutiile celorlalti sportivi.

Securitate:

Sportivii vor trebui sa fie insostiti de antrenor, instructor sau parinti care vor avea principala responsabilitate asupra securitatii minorilor pe tot parcursul desfasurarii concursului.
Avizul parental care sa includa si certificarea starii de sanatate este obligatoriu pentru toti sportivii minori.

Pentru sportivii din categoriile superioare, care efectueaza ascensiuni in maniera cap de coarda, este obligatorie existenta unei adeverinte scrise din partea antrenorului sau a instructorului autorizat din care sa rezulte ca sportivul(ii) stapanesc pe deplin tehnica de ascensiune si de asigurare specifica acestui stil.

Conditii de participare:

Precizam ca este posibila participarea tuturor micilor cataratori, indiferent daca, structura sportiva de la care provin este afiliata sau nu la FRAE; acceptul parental, taxa de viza individuala (20 lei/sportiv) si asumarea raspunderii de catre antrenor, instructor sau coordonatorul lotului fiind suficiente.

Inscrieri:

Inscrierile se pot face atat prin email, cat si la fata locului. În vederea bunei organizari a acestui eveniment, ii rugam pe toti antrenorii sa ne transmita o lista cu micutii cataratori care vor participa la intrecerea de la Bucuresti (e-mail: andreea(at)verticalspirit.ro ; office_frae(at)yahoo.com).

Taxa de participare: 40 RON / 10 E

mai multe depsre eveniment gasiti aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here