Campionatul Mondial de Breakdance 1 la 1, Red Bull BC One, va capata noi dimensiuni in 2012. Pentru a treia oara in opt ani, B-Boy cunoscuti si anonimi deopotriva au o sansa sa ajunga in finala competitiei care anul acesta se va desfasura la Rio. Pentru prima oara, Red Bull BC One Cypher ajunge si in Romania!

In Romania, pe 6 aprilie vor avea loc pre-calificarile. Cei mai buni 16 B-Boys sau B-Girls vor ajunge in finala calificarilor locale care se vor desfasura pe 7 aprilie la Bucuresti. Cel mai bun B-Boy roman va avea ocazia sa mearga la calificarile zonale si apoi in finala mondiala.

Campionatul Mondial de Breakdance | Red Bull BC One

Inca de la prima editie din 2004, Red Bull BC One a devenit o competitie de anvergura in lumea B-Boying-ului mondial. Pana acum, competitia a fost centrata in jurul breaker-ilor atent selectati. Acum, pe langa dansatorii invitati, Red Bull BC One vrea sa aduca oameni noi in competitie, indreptandu-se si catre talentele necunoscute. Faza de calificare in mai multe etape va oferi B-Boy-ilor de orice origine sau background cultural sansa sa castige cel mai prestigios battle 1 la 1 din lume.

Campionatul Mondial de Breakdance | Red Bull BC One

TOATA LUMEA ARE O SANSA

La Finala Mondiala de la Rio, 16 B-Boy se vor lupta pentru titlul de cel mai bun breakdancer din lume. Anul acesta sase locuri vor fi ocupate cu noi-veniti din toata lumea, fiind determinate de battle-urile din Calificari.

Calificarile zonale vor avea loc in Rusia, Noua Zeelanda, Mexic, SUA, Egipt si Olanda. Castigatorii calificarilor zonale isi vor asigura locul in competitia finala care va avea loc la Rio. Dar inainte sa fie eligibili sa participe la calificarile zonale, B-Boy-i trebuie sa se lupte in evenimentele Cypher locale, tinute in mai multe tari din intreaga lume, pentru a se asigura ca dansatorii din orice cartier ajung pe ringul de dans.

Campionatul Mondial de Breakdance | Red Bull BC One

Un prestigios juriu format din B-Boys respectati in intreaga lume va juriza calificarile locale. Castigatorul Red Bull BC One Chypher Romania va merge in finala calificarilor zonale, la Moscova.

Inscrierile pentru pre-calificari se fac on-line, aici

UNIND LUMEA B-BOY

Lumea B-Boy-ingului are legaturi puternice, zeci de mii de dansatori discutand si urmarind deja evenimentele pe www.redbullbcone.com si Facebook. Formatul de battle 1 la 1 ofera o sansa sa iti arati indemanarea individuala si se concentreaza asupra stilurilor si atitudinilor care pot fi transmise pe scena anul acesta in diferite parti ale lumii.

2 COMENTARII

  1. Salut!
    M-ar interesa sa stiu locatia in care vor avea loc calificarile de pe 6 aprilie…
    Spuneti-mi va rog, daca s-a lansat deja aceasta informatie.
    Merci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here