Bucharest Skydiving Boogie | editia nr. 3In perioada 19– 23 septembrie 2012 TNT Brothers organizeaza Bucharest Skydiving Boogie and Training Camp, editia a III-a: 5 zile de petrecere in aer liber cu skydiving, muzica si distractie pentru toata lumea!

In cele 5 zile ale festivalului organizat de TNT Brothers, salturile cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist vor fi efectuate de la 4000m, din cel mai performant avion, proiectat special pentru salturile cu parasuta: PAC 750 XL.

In plus, in cadrul unor sesiuni speciale de Training Camp, parasutistii profesionisti vor avea ocazia sa isi perfectioneze tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.

In fiecare seara, incepand cu 7 pm in hangarul TNT Brothers vor fi proiectate filmele salturilor din fiecare zi si vor avea loc petreceri tematice.

Cand: 19 – 23 septembrie 2012
Unde: Dropzone-ul TNT Brothers, aerodromulClinceni

Localizare.

Comuna Clinceni (judetul Ilfov) este situata la vest de Bucuresti, la 16 km distanta, pe DN 6, soseaua Bucuresti-Alexandria.

Preturi. Un salt cu parasuta poate costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). De asemenea, TNT Brothers ofera si licenta de parasutism prin intermediul unui curs care dureaza aproximativ doua saptamani si care costa 6.000 de lei.

Mai multe informatii pe  www.tnt-brothers.ro sau facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here