Premiera in Bucuresti: Red Bull MoonTimeBike este primul concurs de cross country olimpic urban programat in Parcul Tineretului care se desfasoara  in nocturna.

Red Bull MoonTimeBike

Parcul Tineretului va fi, sambata 15 septembrie, scena primului concurs de mountain bike urban in nocturna din Romania.  La startul primei editii a Red Bull MoonTimeBike  vor fi 150 dintre cei mai buni mountain bikeri din tara.

Ciclistii vor avea de parcurs aproximativ 35 de kilometri pe traseul amenajat special in Parcul Tineretului. Un tur are aproximativ 5 kilometri si acesta va fi parcurs de 7 ori. Diferenta de nivel a traseului este de 100 metri la fiecare tur, iar gradul de dificultate este unul ridicat. Provocarile traseului sunt formate din urcari si coborari abrupte pe iarba, pietris si trepte.

Tocmai datorita gradului de dificultate mai ridicat, la Red Bull MoonTimeBike pot participa doar concurenti cu experienta, adica cei clasati in primii 10% la Prima Evadare sau in primii 30% la maratoanele montane listate in formularul de inscriere. Numarul de participanti este limitat la 150.

Red Bull MoonTimeBike este o competitie de cross country olimpic (XCO), iar inscrierea se face exclusiv pe site-ul oficial: www.redbull.ro/mtb

Spectacolul in Red Bull MoonTimeBike incepe sambata, 15 septembrie, la ora 19:30, iar startul celor 150 de ciclisti se va da de pe platoul de intrare in Parcul Tineretului.

Mai multe informatii sunt disponibile si pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/398658240201647/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here