ADRENALINA | nocturna sportiva | incubator107Pe locuri, fiti gata… ia stati asa! Startul se da in 2 februarie, de la 20.30 fix, in Popa Nan 82 etajul 1.

La nocturna Adrenalina ne strangem toti sa ne antrenam, fie ca e sport, sport extrem sau sport din pasiune. La nocturna le experimentam pe toate! Incepe antrenamentul inca de-acasa: in timp ce faci abdomene, cere o invitatie pentru agitatie la noi@incubator107.com. Imbraca-te sport, si echipeaza-te cu 30 de lei in rucsac si nutritionale la pachet. De hidratare ne ocupam noi.

Ne sustin intens pe parcursul antrenamentului Uca Marinescu, Dragos Nicolaescu, Gabi Solomon, Bogdan Zebega si multi alti sportivi motivationali.Pregateste-te de sesiuni cardio de cate 30 de minute, unde-ti antrenezi muschii mintii si cei de zambit.

Pentru inceput, un program inspirational intensiv si o Cura de miscare. Aspira. Facem pauza energica cu Ultimate Frisbee. Inspira. Te provocam la un neuromaraton, povesti despre triatlonul fara asfalt si te lasam sa-ti tragi sufletul cu o doza de anatomie experimentala. Expira.

Punct de alimentare 1 – Locatie: scena. Descriere: topaiala tip concert. powered by Toulouse Lautrec. Ne mentinem ritmul cu Aikido, Rugby, Parapanta si Escalada si intram catre taramul muzical de sfarsit de workout antrenati de When Violon Meets Guitar.

Insista. In ultima suta pana la finish o luam la pas catre mansarda, unde comunitatea de Walking si Tribul de biciclisti voiajori ne asteapta cu povesti. Rezista. Dupa linia de finish, ne reumplem de energie cat pentru o luna-ntreaga cu mic dejunul campionilor. Persista.

Trei, doi, unu… START

 

 

 

 

 

 

Cand?
sambata@Popa Nan 82, 2 februarie 2013 de la 20:30 la 07:00

Cum?
Inscrierea la nocturna se face trimitand un fortos mesaj la noi(at)incubator107.com. Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravietuiasca si ne incurajeaza artistii. Sugeram o donatie de 30 lei pentru intreg evenimentul.

Detalii:
bucuresti.incubator107.com
facebook.com/incubator107 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here