Si anul acesta, centrul de la Rasnov va gazdui Cupa Mondiala feminina de sarituri cu schiurile, pentru a doua oara in Romania. 

Centrul de sarituri cu schiurile de la Rasnov, singurul omologat de Federatia Internationala de Ski din SE-ul Europei, se mentine in programul competitional al Cupei Mondiale si readuce Romania pe harta competitiilor de mare clasa internationala

Sara Takanashi (foto), Japonia
Sara Takanashi (foto), Japonia

Cele doua etape de Cupa Mondiala vor avea loc pe 7 si 8 februarie 2015, cand, de pe cea mai inalta trambulina a complexului de sarituri cu schiurile, cea de 100 de metri, vor lua startul cele mai bune 30 de sportive din lume calificate la Cupa Mondiala, printre care si campioana olimpica de la Soci, Carina Vogt (Germania). Romania va fi reprezentata in competitie de Daniela Haralambie, membra a echipei nationale de sarituri cu schiurile a Romaniei, sustinuta prin programul “OMV Move&Jump”.

Singura reprezentanta a Romaniei in aceasta competitie in varsta de 17 ani, a devenit in 2012 prima sportiva din Romania care s-a calificat intr-o etapa de Cupa Mondiala, iar anul acesta, la Rasnov, va participa pentru a 17-a oara la o astfel de competitie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here