Dew Tour 2011 Sinaia | followupSambata, 19 februarie, a avut loc cea de-a doua etapa a Dew Tour 2011 Romania

Ziua de Sambata (19 Februarie) a luat startul cu o scurta sesiune de shaping: daca tot ne-am rugat sa ninga, acum doar n-om face nazuri daca ninge in exact ziua concursului…

In jurul orei 10 au inceput sa apara si riderii. Dupa primele snap-shot-uri inregistrate de retina parcul era chiar asa cum scrie la manual: adica o tarla lata, 10 elemente aranjate-n linii, loc destul, flow cat cuprinde.

Cele 3 linii pregatite de echipa shaperashilor contineau DE(W) TOATE, si mai mult de-atat, puteau fi combinate intre ele.

Dupa o sesiune de warm-up si shapeneala de rigoare, cei 45 de rideri inscrisi (boarderi, skieri, fete si juniori) au purces catre runda de calificari: o ora intreaga de jam-session, in urma caruia intrau in finala 32 de boarderi si 4 skieri. Inca din calificari s-au vazut trick-uri faine.

Finala s-a desfasurat in sistem “Head to Head Elimination”. In traducere libera, s-au format grupe de cate doi rideri; fiecare din cei 2 avea dreptul sa-l oblige pe celalalt la o linie; cel care castiga (cu gratie si stil) 2 din 3 mergea in etapa urmatoare. In caz de egalitate, juriul desemna linia de baraj.

Pana cand s-au calculat si anuntat rezultatele, s-a administrat un tratament de “bas si toba mare” – Adi Despot & Co au dat cu sunetu-n public pentru mai bine de 40 de minute, intr-o prima pastila din cele doua rezervate de organizatori.

Si-am avut asa: Geza vs Birau,  Cupi vs Matyas,  Alifie vs Milea Daniel, Bobo vs Flavius Bot, Popo vs Flavius BV, Pascan Vlad vs Pamflet, Toma Razvan vs Vio Corbu, Tudorel vs Voitascu Alin, Plopu vs Danila, Vladi vs Macheci, Craciun vs Campean, Voinescu vs  Pintican, Sebi vs Poseta, Mihnea vs Radu, Sonia vs Roxana

Iar la Freeski, cele doua perechi au fost Ghita Avram vs Stefan Mirescu si Paul Les “Broccoli” vs Marian Toader.

Mai multe poze de la eveniment gasiti pe picasa

Din prima runda am retinut “Infruntarea Juniorilor” Mihnea si Radu, care au dat tot ce-au avut ca sa mearga-n etapa urmatoare. Juriul i-a dat lui Mihnea castig de cauza, dar cei care-au fost acolo au vazut ca Radu stie ce-nseamna stilul si trick-urile valabile. Cat despre fete, numai de bine: fierbinte tare lupta dintre Roxana si Sonia: old school front-board, nose-press-uri, lipslides, 180 out din box-uri … deci va dati seama ca numai plimbare de relaxare n-au bagat fetele. Iar Sonia, mai convinsa-n flow cu cateva milisecunde, a trecut mai departe.

Skierii au bagat puternic, doar ca unora nu li s-au legat trick-urile asa cum ar fi vrut. Ghita a facut prezenta cu un genunchi busit, si oricat a incercat nu a reusit sa dea drumul nebuniilor cu care ne-a obisnuit. Deci si prin urmare, l-a trimis pe Stefan Mirescu in finala. Iar dintre Broccoli si Don Marean, ghici cine-a avut castig de cauza? Broccoli a punctat in S, in C, la table-top, pe rail-uri si pe ranbow, nu a iertat nimic! Iar Marian a ramas cu cel mai frumos cadou de ziua lui – semifinala alaturi de Broccoli.

Trick-urile au continuat toata ziua, in final am ajuns la urmatorul clasament:

Podium final:

I – Kinda Geza (Burton, Burn)

II – Vlad Voinescu (Burton)

III – Tudor Cristea (Forum, Burn)

Cireasa de pe tort a venit tot sub forma de cantare VITA DE VIE. S-a dat din nou din cap, s-a stricat statia de bas, si-a revenit, s-a zbierat si agitate … dupa care s-au impartit premiile.

Multe n-ar mai fi de zis: a fost IREAL DE BINE!
Si ce-i mai tare abia acum urmeaza: a treia si ultima etapa DEW TOUR 2011.

Aceeasi echipa de shaperi pregateste pentru Predeal un set-up cel putin la fel de tare, ca doar e vorba despre o etapa TTR!
Tineti aproape, si sa nu care cumva sa ratati finalul DEW TOUR 2011

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here