Dew Tour 2011 | in romania

0
174

Dew Tour Romania 2011Cand? februarie 2011
Unde? Bucuresti, Predeal si Sinaia

Bucuresti, 05 februarie 2011 – Mountain Dew da startul Dew Tour, trecand astfel la un alt nivel in organizarea turneurilor de snowboarding – Dew Tour 2011 este recunoscut de Federatia Internationala de Snowboarding si inclus in circuitul international de competitii. Turneul va avea trei etape, dintre care una urbana (Bucuresti, sambata, 5 februarie) si doua in cele mai populare statiuni de schi ale momentului, Predeal si Sinaia.

Riderii incepatori, dar si cei mai experimentati sunt chemati sa isi incerce skillurile in snowparkul construit special in Bucuresti si sa arate tot ce pot in Predeal si Sinaia. Trickurile lor le vor putea aduce premii in valoare de 7.500 de euro.

Mountain Dew ii provoaca din nou pe pasionatii de sporturi extreme din Romania sa isi depaseasca limitele si le ofera o competitie de nivel international sub sloganul Du-ti placa acolo unde ii este locul. Cele trei etape ale turneului se vor defasura de aceasta data in snowparkuri, iar probele vor fi asezonate cu elemente unice de concurs nemaiintalnite pe partiile din Romania.

Etapa 1: Turneul debuteaza cu mixul perfect intre urban si adrenalina,  in Bucuresti, sambata, 5 februarie, ora 11. Mountain Dew va construi un snowpark chiar in Parcul Carol, unde riderii se vor intrece in trickuri spectaculoase. Publicul este invitat sa urmareasca spectacolul plin de adrenalina oferit de rideri si sa faca primii pasi pe placa cu ajutorul unui instrument de antrenament pentru rideri, indoboardul.

Update:
Pe 5 februarie are loc in Parcul Tineretului (langa skatepark / bowlpark) din Bucuresti prima etapa a Dew Tour Romania 2011

Dew Tour follow up Bucuresti

Etapa 2: Dew Tour se muta la Sinaia, pe 19 februarie. Cea de-a doua etapa este inscrisa in circuitul Ticket To Ride Tour, turneu global de snowboard dedicat atat riderilor incepatori, cat si celor profesionisti.

Dew Tour follow up Sinaia

Etapa 3: Ultima etapa, de la Predealare un format de concurs foarte motivant: riderii vor fi impartiti in doua grupe, una de incepatori si una de profesionisti. Concursul se va desfasura astfel: participantii din fiecare grupa vor concura unul contra unu, fiecare proba este eliminatorie, stabilind cine ramane sau cine isi duce placa acasa.

Dew Tour Predeal

Despre Mountain Dew

MOUNTAIN DEW, marca inregistrata a PepsiCo este asociata spiritului tanar, sporturilor extreme, muzicii alternative si nonconformismului culturii urbane in toate formele sale. In Romania, produsele Mountain Dew  sunt imbuteliate si distribuite de imbuteliatorul autorizat al companiei, QAB SRL, companie detinuta de PepsiCo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here