Descopera Timisoara 2011 | editia 2Cand? 20 martie 2011
Unde? Timisoara

“Descopera Timisoara” este o competitie organizata de Fundatia Bega in cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete” si de catre Clubul Sportiv Gratzu, in cadrul Campionatului National de Sport ”Cupa Cetatilor”.

Competitie sportiva pe echipe pe biciclete, “Descopera Timisoara” este menita sa-i determine pe utilizatorii bicicletei sa isi cunoasca mai bine orasul in care locuiesc, sa faca miscare si sa foloseasca bicicleta in scop turistic, sportiv, recreational si ca mijloc de deplasare mai sanatos si mai curat. Scopul nostru este de a promova si de a cunoaste orasul prin evidentierea atractiilor turistice ale Timisoarei, de a incuraja cetatenii sa utilizeze bicicleta si de a promova sportul in masa.

Startul se va da la ora 12:00, fiecare echipa tragand la sorti primul punct obligatoriu pe care va trebui sa il descopere. Vor exista in total 40 de obiective in Timisoara, insemnate pe harta primita la inscriere si dotate cu puncte de control. 35 dintre acestea sunt notate cu 1 punct, iar punctele bonus vor fi oferite pentru 5 obiective mai speciale. In punctele de control vor fi amplasati arbitri in tricou “Verde pentru Biciclete”, care vor valida fisa echipelor, conform Regulamentului de Participare.

Premiile oferite sunt:
Locul 1 : un CEC in valoare de 300 euro, tricou VPB, cupa si diploma
Locul 2 : un CEC in valoare de 200 euro, tricou VPB, cupa si diploma
Locul 3 : un CEC in valoare de 100 euro, tricou VPB, cupa si diploma
Cel mai tanar participant : tricou VPB, cupa si diploma
Cel mai varstnic participant : tricou VPB, cupa si diploma

Acest concurs se afla la cea de-a doua editie, prima editie Descopera Timisoara avand loc in 28 martie 2010 si a fost primul concurs de acest tip organizat in Timisoara. Pentru ca prima editie s-a bucurat de o participare numeroasa (62 de echipe, 186 participanti), am decis sa le oferim inca o data doritorilor posibilitatea de a-si descoperi orasul pe bicicleta.

Inscrierile in competitia “Descopera Timisoara” pentru echipele compuse din 3 membri se pot face pe www.pedaleaza.ro pana in data de 15 martie 2011. Inscrieri vor avea loc si la fata locului, incepand cu ora 9:00, la Casa Verde pentru Biciclete.

 

“Verde pentru Biciclete” este o miscare pentru pedalare, sustinuta de Fundatia Bega, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, Status Pimp, tion.ro, timisoreni.ro, Agenda, agenda.ro si Timis Expres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here